Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ratunku, za duże okna!

Recommended Posts

Uff, już po problemie :D

Wczoraj mąż pojechał do tej firmy. Nie było miło. Właścicielka żądała zapłaty za okna. Mąż się nie ugiął i zapłacił tylko za te dobrze zrobione.

Firma ta, to nie producent, lecz dystrybutor. Miałam już szukać innego dystrybutora tego samego producenta, aby uniknąć różnic w oknach.

Dziś rano telefon od tej Pani. Myślałam, że znów będą pogróżki i żądanie pieniędzy a tu .......

grzecznie i miło powiadomiła nas, że jeśli u niej zamówimy te brakujące okna, to będą już w tym tygodniu i najdalej w sobotę przyjadą montować :o

Słowa nie było o tych spapranych. Poprosiła o telefon, kiedy się zdecydujemy i potwierdzenie wymiarów :o :D

Szczerze, to nie sądziłam, że to się tak skończy :lol:

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Olinka79 to jest Twój sukces o ile można tak to nazwać. Po jakimś czasie takich przepychanek słownych "inwestor-wykonawca" człowiek w końcu ma do samego siebie jakieś pretensje. Tak być nie może.

Dążyć potrzeba Nam Wszystkim do normalności. A w Twoim przypadku cieszę się, że sprawa ma pomyślny finał a to w swojej istocie jest czymś "niestety" nienormalnym.

Cieszymy się Wszyscy, że za Twoje pieniądze firma w końcu wstawi Ci stolarkę okienną. Jesteś bogatsza o kolejne doświadczenie i wszyscy, którzy tym tematem się interesowali.

Pozdrawiam :wink: