lechucc 08.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Cześć,pojawił się taki mały problem, mianowicie nad sufitem będę musiał przeciągnąć trochę kabli (sufit GK, 12 cm przelot pomiędzy płytą a starym sufitem)chciałbym to zrobić bez wstawiania dużych rewizji, czyli wyciąć otwór pod coś co może być na suficie i nie będzie go szpecić. Myślałem już o oprawach lampek sufitowych, niestety otwór pod nie to tylko 4-5 cm, więc zdecydowanie za mały, muszę tam przynajmniej rękę wsadzić by rurkę przepchać. Może będzie to głośnik, ale jakoś nie spieszno mi do takiego rozwiązania. Może Wy macie jakieś pomysły, jak nic nie znajdę to będę musiał ciąć sufit i go potem łatać, więc wolałbym jakieś inne rozwiązaniepozdrawiam myślałem już o kratkach wentylacyjnych i głośnikach, ale może są jeszcze jakieś inne opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafcio3333 08.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 otwór pod lampke halogenową to 68mm dłoń zgięta wchodzi więc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts