Nikoru 08.12.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Moja bardzo dobra koleżanka wyjechała na kilka tygodni do Holandii i wypatrzyła tam dla swojego ojca (namiętnego ogrodnika) jakieś cebulki kwiatowe. Chce mu je przywieźć na święta na prezent. Zapytała mnie więc (chyba nie ma się do kogo zwrócić, bo ze mnie jeszcze żaden ogrodnik ), jak je przechować, skoro w mieszkaniu ma ok. 20st. a na dworze przymrozki. Przesyłam więc to pytanie do Was, drodzy Ogrodnicy, może doradzicie, jak jej pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 08.12.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 chyba najlepiej w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 09.12.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzięki za radę, ale koleżanka nie ma lodówki I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Może spora ocieplona skrzynia z ziemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 09.12.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzięki. Też mi to chodziło po głowie i pewnie będzie najrozsądniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts