EDZIA 21.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 kartka nr 15 - 15 zł - zdążyłam? ale babola strzeliłam miała być kartka numer 10 Dzióbek mogę Ci odstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dziękujemy Forumowiczom, którzy wzięli udział w aukcji kartek i aniołów. Dziękujemy niezawodnym Moderatorom. Cieszymy się, że udało się tyle uzbierać. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 kartka nr 15 - 15 zł - zdążyłam? ale babola strzeliłam miała być kartka numer 10 Dzióbek mogę Ci odstąpić serio? Szkoda mi było dziecka i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.12.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dziękujemy serdecznie wszystkim, którzy licytując aniołki i kartki świąteczne wsparli wychowanków Ogniska "Marymont", jak równiez tym, którzy poza samą aukcją dokonali wpłat na konto. Żaden aniołek nie będzie bezdomny, żadna kartka nie pozostanie niewykorzystana.. Dziękujemy WSZYSCY jesteście niesamowici Wylicytowane kwoty prosimy wpłacać na konto: http://forum.muratordom.pl/nr-konta-ogniska-marymont,t146730.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Żaden aniołek nie będzie bezdomny, żadna kartka nie pozostanie niewykorzystana.. CUDOWNIE !!!!!!!!!! :)Serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.12.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dziękujemy serdecznie wszystkim, którzy licytując aniołki i kartki świąteczne wsparli wychowanków Ogniska "Marymont", jak równiez tym, którzy poza samą aukcją dokonali wpłat na konto. Żaden aniołek nie będzie bezdomny, żadna kartka nie pozostanie niewykorzystana.. Dziękujemy WSZYSCY jesteście niesamowici Wylicytowane kwoty prosimy wpłacać na konto: http://forum.muratordom.pl/nr-konta-ogniska-marymont,t146730.htm Kolejny raz udowodniliście, że macie ogromne, dobre serca. Wiedziałam , że tak będzie , że wszystkie kartki i aniołki zostaną "przygarnięte" Potwierdzam WSZYSCY jesteście niesamowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 poszło..... Wszystkiego Dobrego! Dużo życzliwości... Fajnych Fachowców - to dla Budujących, fajnych Budujących życzenia dla Fachowców. Dla Ponurego żeby mało postów musiał kasować... Dla Redakcji dużo Czytelników.. Dla Edzi dużo Darczyńców na rok przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 też poszło Zdrowych i wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 pieniążki przelane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 22.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Pooszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.12.2008 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ode mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.12.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dziekujemy za licytację, za wpłaty.. i za to że można na Was liczyć Dla Ponurego żeby mało postów musiał kasować... tak dużo znów nie kasuję ale dzięki, wyrastam na główną zakałę Forum Wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Czekam na swojego Aniołka i doczekać się nie mogę. Dlatego że ma nr 13? Czy ktoś z Was jeszcze czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niebieska 05.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Czekam na swojego Aniołka i doczekać się nie mogę. Dlatego że ma nr 13? Czy ktoś z Was jeszcze czeka? Do mnie w piątek paczka dotarła - może dlatego, że ja 2 aniołki wylicytowałam i 4 kartki Aniołki śliczne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.01.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Czekam na swojego Aniołka i doczekać się nie mogę. Dlatego że ma nr 13? Czy ktoś z Was jeszcze czeka? Słoneczko, a Ty Poczty Polskiej nie znasz? Dowiedzieli się, że aniołek nr 13 jest Twój i chcą udowodnić, że 13 to pechowa liczba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.01.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Znam Pocztę, znam Po każdą paczkę o wadze powyżej 2 kg, mimo że opłacona muszę drałować na pocztę osobiście, bo takie sobie wymyślili przepisy A co Aniołka, chyba moja wina tym razem, bo nie posłałam do Redakcji adresu, myśląc że zostanie odczytany z przelewu, a to nie Allegro przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2009 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Znam Pocztę, znam Po każdą paczkę o wadze powyżej 2 kg, mimo że opłacona muszę drałować na pocztę osobiście, bo takie sobie wymyślili przepisy A co Aniołka, chyba moja wina tym razem, bo nie posłałam do Redakcji adresu, myśląc że zostanie odczytany z przelewu, a to nie Allegro przecie Wspaniała Poczta. Słoneczko, wyślij REDAKCJI swój adres. Twój przelew nie trafił na konto Redakcji, więc nie mieli szansy go odczytać, tylko na konto OGNISKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rajfi 06.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 spoźniłem sie heh ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 spoźniłem sie heh ?? Nawet spóźnione wpłaty na konto Ogniska są mile widziane. Niestety aniołki już "wyszły". jest jeszcze kilka zdjęć mojego autorstwa na pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 07.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No właśnie - ja z przyczyn niezleżnych, choć trywialnych, puściłem dopiero wczoraj Moja miała być kartka nr. 11 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts