Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TUTAJ LICYTOWALISMY ANIOŁKI I KARTKI - MAMY 1137 ZŁ :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 81
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękujemy serdecznie wszystkim, którzy licytując aniołki i kartki świąteczne wsparli wychowanków Ogniska "Marymont", jak równiez tym, którzy poza samą aukcją dokonali wpłat na konto.

Żaden aniołek nie będzie bezdomny, żadna kartka nie pozostanie niewykorzystana.. Dziękujemy :D

WSZYSCY jesteście niesamowici :D

Wylicytowane kwoty prosimy wpłacać na konto:

http://forum.muratordom.pl/nr-konta-ogniska-marymont,t146730.htm

Dziękujemy serdecznie wszystkim, którzy licytując aniołki i kartki świąteczne wsparli wychowanków Ogniska "Marymont", jak równiez tym, którzy poza samą aukcją dokonali wpłat na konto.

Żaden aniołek nie będzie bezdomny, żadna kartka nie pozostanie niewykorzystana.. Dziękujemy :D

WSZYSCY jesteście niesamowici :D

Wylicytowane kwoty prosimy wpłacać na konto:

http://forum.muratordom.pl/nr-konta-ogniska-marymont,t146730.htm

Kolejny raz udowodniliście, że macie ogromne, dobre serca.

Wiedziałam , że tak będzie , że wszystkie kartki i aniołki zostaną "przygarnięte"

Potwierdzam WSZYSCY jesteście niesamowici :D

poszło..... :lol:

Wszystkiego Dobrego! Dużo życzliwości... Fajnych Fachowców - to dla Budujących, fajnych Budujących życzenia dla Fachowców. Dla Ponurego żeby mało postów musiał kasować... Dla Redakcji dużo Czytelników.. Dla Edzi dużo Darczyńców na rok przyszły :lol: :lol:

• 2 weeks później...
Czekam na swojego Aniołka i doczekać się nie mogę. Dlatego że ma nr 13? ;)

Czy ktoś z Was jeszcze czeka?

Słoneczko, a Ty Poczty Polskiej nie znasz? :evil:

Dowiedzieli się, że aniołek nr 13 jest Twój i chcą udowodnić, że 13 to pechowa liczba. :wink:

Znam Pocztę, znam :evil: Po każdą paczkę o wadze powyżej 2 kg, mimo że opłacona muszę drałować na pocztę osobiście, bo takie sobie wymyślili przepisy :evil:

A co Aniołka, chyba moja wina tym razem, bo nie posłałam do Redakcji adresu, myśląc że zostanie odczytany z przelewu, a to nie Allegro przecie ;)

Znam Pocztę, znam :evil: Po każdą paczkę o wadze powyżej 2 kg, mimo że opłacona muszę drałować na pocztę osobiście, bo takie sobie wymyślili przepisy :evil:

A co Aniołka, chyba moja wina tym razem, bo nie posłałam do Redakcji adresu, myśląc że zostanie odczytany z przelewu, a to nie Allegro przecie ;)

Wspaniała Poczta. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Słoneczko, wyślij REDAKCJI swój adres.

Twój przelew nie trafił na konto Redakcji, więc nie mieli szansy go odczytać, tylko na konto OGNISKA. :)

spoźniłem sie heh ??

Nawet spóźnione wpłaty na konto Ogniska są mile widziane. Niestety aniołki już "wyszły". jest jeszcze kilka zdjęć mojego autorstwa na pocieszenie.