braszyns 08.12.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 jestem na etapie przemyślań nie mam gazu .olej drogi więc zostaje węgiel ale jaki piec pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braszyns 11.12.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ale się rozgadaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 11.12.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 braszyns jest tyle tematów na forum, że pewnie dwa dni potrzeba na przeczytanie ze zrozumieniem Poszedłeś po najmniejszej linii oporu. Użyj opcji Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 12.12.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 jestem na etapie przemyślań nie mam gazu .olej drogi więc zostaje węgiel ale jaki piec pomóżcie Musisz określić swoje wymagania. Podstawowe różnice to ekogroszek i kocioł jest droższy w zakupie ale mniej obsługowy. Trudniej jest go ustawić (ekogroszkowca). Miałowy jest tańszy w zakupie i eksploatacji, ale bardziej obsługowy, więcej popiołu dostarcza. Na plus jest to, że można palić w nim praktycznie wszystkim. Miałowy z podajnikiem to wg mnie pomyłka. Nie słyszałem, aby ktoś w takim kotle na stałe używał miału i był zadowolony (ale może ktoś taki się odezwie?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts