zabina 08.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam, czy ktos moze zna firme NORDHOME, maja swietna oferte domow drewnianych, ale w Internecie brak jakichkolwiek informacji o ich realizacjach i wogole. Moze ktos zna, ktos budowal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kangai 03.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 zabina, ty już wiesz. Ale gdyby ktoś ejszcze trafił na twój wątek - to piszę. Tak, ja buduję z firmą Nordhome i jestem w kontakcie z kilkoma innymi budującymi. Mój dziennik budowy jest w podpisie, i jest sporo do czytania w kwestii budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kangai 11.03.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 co napisałeś Batrtku_psiku? To samo, co w pozostałych swoich alter ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts