nicol21 05.12.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 i znalazlam tez cennik - i chyba niestety ale Faro H i Faro V ... nie beda u nas, a jesli cos to najwyzej tylko w salonie i ewent przy wejsciu... o ile lubemu oczy nie wyjda jak zobaczy cene za faro H i faro V.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio_n 19.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Tak zeby nie zakladac nowego watku, czy ktos sie wypowie na temat grzejnikow STELgRAD? Takie poleca znajomy hydraulik. Jak wypadaja w rankingu, daleko im do Purmo i Burgmana? Patrzac na Purmo, nie wiem jaka jest roznica miedzy typami compact, venti compact i venti compact m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isildur 07.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Serdecznie polecam grzejniki Radsona świetne parametry grzewcze , cenna nie mała lecz się nie zawiedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 15.01.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A co sądzicie o grzejnikach Henrad i Nanopanel ?Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadm2 07.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 U rodziców panelowe buderusy - szmelc rdzewieją - oraz dwa KORADO (myślałem, że są lepsze od buderusów ale też rdzewieją) - szmelc -, drabinka GORGIEL - szmelc - rdza. U mnie regulusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 04.05.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 purmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskierka2004 07.08.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Podbijam temat ,bo nie wiem co wybrać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.08.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Białe purmo żółkną i to niestety nie tylko moje doświadczenie.Nie ma problemu gdy ściany są w kolorze,natomiast na tle białych ścian to tragedia.Usiłowałam się dowiedzieć jak jest po latach z buderusami,ale na próżno.Może w tym wątku ktoś coś powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadm2 07.08.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Rdzewieją. U moich rodziców są panelowce dolnozasilane buderusa. Nie wiem ile lat mają z 7 i rdzewieją na króćcach przyłączeniowych, na zgrzewach też widziałem. Każdy panelowiec stalowy będzie wyglądał w ten sam sposób po okresie gwarancji chyba, że jest producenta typu krzak to po roku może być gotowy do wymiany. Białe purmo żółkną i to niestety nie tylko moje doświadczenie.Nie ma problemu gdy ściany są w kolorze,natomiast na tle białych ścian to tragedia. Usiłowałam się dowiedzieć jak jest po latach z buderusami,ale na próżno. Może w tym wątku ktoś coś powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.08.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 No u mnie purmo nie rdzewieją,a mają już ho hooo,nawet nie pamiętam.Ale może kiedyś robili lepsze rzeczy.Żeby nie ten pożółkły lakier....Czyli buderusy też nie.A ściślej mówiąc odradzasz panelowe w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 08.08.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Mam na poddaszu dwa Immergasy. Wcześniej ktoś pisał, że nie, że dużo wpadek, ale nie wiem na czym te wpadki miałyby polegać, bo przed zakupem nigdzie nie znalazłam opinii ze wskazaniem faktycznych wad. Moja opinia taka - grzejniki jak grzejniki - normalnie się montuje, normalnie grzeją, są białe. Mają 10-letnią gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadm2 08.08.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No u mnie purmo nie rdzewieją,a mają już ho hooo,nawet nie pamiętam.Ale może kiedyś robili lepsze rzeczy.Żeby nie ten pożółkły lakier.... Czyli buderusy też nie.A ściślej mówiąc odradzasz panelowe w ogóle. Grzejnik panelowe są popularne. Nie odradzam. Zawiodłem się na BUDERUSIE. Miałem nadzieję, że rdzewieć to nie będą. Koloru nie zmieniły to fakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts