eilian 08.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 wiem, że zainteresowani tematem okiennic stanowią raczej niszę na forum, ale może jednak ktoś ma i się wypowie. Spotkałam się bowiem z opinią, że okiennice przytwierdzone do muru (ściana ocieplona styropianem 12cm) będą opadać bo są za ciężkie. Czy rzeczywiście tak się dzieje? Planowałam raczej okna plastikowe, więc nie bardzo wyobrażam sobie przymocowanie do nich okiennic i teraz nie wiem co zrobić. Z resztą nawet gdyby okna były drewniane, to trochę szkoda ich niszczyć, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Jeżeli zamocowane porządnie na długie kołki, które przejdą przez cały styropian i dopiero zamocują się w ścianie nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts