budowlaniec-samozwaniec 08.12.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Moja budowa, wykracza ponad wszelkie granice, zasad budownictwa, większość rzeczy robimy niezgodnie z zamysłem(byłego)kierownika budowy:D ...ale zgodnie z prawem budowlanym gdy on kazał budować ławę fundamentową, myśmy wylali płytę(próby B 25...wszyscy mówią że p tym czołgi jeżdżą i bloki można stawiać), pozmienialiśmy trochę rzeczy co do pierwotnego projektu, ale nie tylko....zmieniliśmy także kierownika budowy bo tamten się obraził .... a teraz z innej beczki:) to ta w wielkim skrócie a pytanie mam następujące: Zamieszanie na rynku sprzedaży okien, jest wielkie....można stracić głowę, a już na pewno sporo czasu, po analizie rynku wybrałem 4 podobno wiodące systemy produkcji profili okiennych na rynku, a są nimi: Salamander 3D(najwięcej certyfikatów), Trocal(najstarszy na rynku), Effectline(veka) oraz iglo 5(producent: Drutex-najtańszy) czekam na wasze opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 09.12.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Tutaj się pytaj o okna http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 09.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Moja budowa, wykracza ponad wszelkie granice, zasad budownictwa, większość rzeczy robimy niezgodnie z zamysłem(byłego)kierownika budowy:D ...ale zgodnie z prawem budowlanym dobrze, że to dodałeś, bo juz by cie nadzór budowalnym zaczął po IP namierzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec-samozwaniec 07.03.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 no wiadomo, były-dlatego że uparty....obecny to tylko potwierdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts