reno1980 09.12.2008 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 zamontowali mi okna velux w dachu odeskowanym opapowanym bez zadnej izolaci bez ramy izolacyjnej a w instrukci jest wyraznie pokazane ze takie cos sie montuje fachowcy twierdza ze nie trzeba nic takiego montowac i ze w zestawie takiego czegos nie bylo ze to kupuje sie dodatkowo . Było sporo pudelek 4 pudelka z oknami + 4 chyba pudelka z jakimis akcesoriami czy te produkty izolacyjne nie wystepuja razem w zestawie ? i czy bez tej izolaci jest prawidlowo fachowcy twierdzą że nikt takiego czegos nie robi ja jestem troche innego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reno1980 09.12.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ponawiam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 09.12.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ponawiam temat Napisz o jaką izolację chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homegirl homeboy 09.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 To jest dodatkowa izolacja ktora mozna zamontowac opcjonalnie. Ja mam 5 okien veluxa i montowalem bez tej izolacji.W paczkach miales okna plus kolnierze. Po kilku ulewach bylem na budowie sprawdzic czy wszystko ok, i bylo OK:)Mam dachowke, pod spodem membrane. Jedyne co zauwazylem to to ze troche wieje w okolicach okna - nie mam jeszcze ocieplenia. Ale na forum przeczytalem jak to doszczelnic. Wkolo wokol ramy trzeba zapiankowac pianka i tyle.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts