igma 30.09.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Widzę nowe fotki. System nie powiadomił mnie o nowych wpisach w Twoim dzienniku i dlatego tak późno widzę nowe Teraz zauważyłam, że masz dodatkowe okno w salonie, po lewej stronie, a ile masz skrzydeł w tym tarasowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 30.09.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ciesze sie , ze odwiedziłas nasz dziennik Okno tarasowe jak w projekcie czyli dwa skrzydla, pani projektant doradzila dodatkowe okno, szkoda ze nie dolozylismy dodatkowego skrzydla do tarasowych, moze brakowac sciany bez okna czekam z niecierpliwoscia na Twoje zdjecia z nowymi kafelkami w salonie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 25.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Widzę że nie próżnowaliście na urlopie dużo zrobione pewnie jesteś zadowolona.Domek z oknami wygląda zaraz inaczej pewnie w środku jeszcze lepsze wrażenie.Moje okna ciągle czekają na montaż prawdopodobnie za miesiąc będą wstawiać.Załozyliście też alarm My myslimy o roletach antywłamaniowych zawsze to jakaś ochrona i spokojny sen.Jaki wyszedł koszt robocizny u Ciebie elektryki bo mamy już wycenę ale każdy pisze co innego napisz też ile koszt ogrzewania centralnego i pociągnięcia rur do wody i kanalizacjii bo dostałam ostatnio ofertę z materiałem i się przeraziłam.Kiedy zamierzacie zjechać na stałe bo My już siedzimy na walizkach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 25.04.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Mąż zrobił wiecej niż myślałam ocieplił sam całe poddasze i położył regipsy, urlop przedłużył się o tydzień ( wina wulkanu ) i dzięki temu zdąrzyliśmy , ale nerwy były Okna bardzo mi się podobają drugi raz wybrałabym takie same, super ekipa założyli je w ciągu 4 godzin , ale było z 8 pracowników , założyliśmy alarm i monitoring, na pewno to jakoś odstraszy potencjalnych złodzieji, o roletach nie myśleliśmy pewnie są bardzo drogie kosztu elektryki nie znam , bo robi brat męża, materiał wyszedł 1500 złotych + wyposażenie skrzynki (?) napiszę jak skończy ile za materiał, jeśli chodzi o hydraulikę to bez kaloryferów materiał 18 tyś + 3 tys. robocizna , tj. cena do odpalenia pieca, podłogówka w obu łazienkach i wiatrołapie, do tej pory mamy zrobione rury do wody i ścieków pod wylewki i połaczenie domu z garażem, razem z robocizną wyszło 4650 złotych, ale musisz odjąć koszt połaczenia (garaż +dom) około 2 tys. faktury nie widziałam , wiec nie wiem dokładnie zjechać palnujemy za rok, koszty Nas przeraziły , wszyscy mówią, że to dopiero połowa, a juz wydaliśmy 170 tys. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 25.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No , rzeczywiście postępy widać.Nie próżnowaliście na urlopie.Ja już nie mogę się doczekać kiedy będę miał urlop.Bardzo ładna brama garażowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 07.05.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam ile działówek poszło na wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 20.12.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Super, że dałaś nowe fotki!!! Fajnie jest popatrzeć jak dużo możliwości daje taki mały domek jak nasze Fajna kuchnia, już urządzona - moja jeszcze w powijakach. Jakie macie grzanie i jak wam się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 20.12.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wcale nie taki mały, wbrew pozorom jest przestronny i trzeba dużo mebli, żeby go urządzić, Ogrzewamy dom eko groszkiem, do tej pory spalilismy 2 tony, w łazienkach i wiatrołapie podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts