igma 26.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 HejMurowali Wam ścianki schodów wejściowych z bloczków czy całość wylewali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 27.02.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Schody byly wylewane, ale sa za nisko zrobione i beda poprawiane ( nie chcemy wysokiego stopnia zaraz przed drzwiami) jesli chodzi o taras to bedzie z bloczkow a schody najprawdopodobniej beda wylewane , jeszcze ich nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 27.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Hej Kuźma, prace pewnie powoli się posuwają, bo trochę było zimnawo . Od poniedziałku cieplej, wiec ruszą z kopyta. Pamiętaj o nas i tylko jak będziesz miała nowe zdjęcia to wklejaj Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 28.02.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Na budowie kompletnie nic sie nie dzieje, murarz nie chce murowac , bo za zimno mam nadzieje ze w marcu ruszy , juz nie moge sie doczekac o zdjeciach pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam i widzę postępy na budowie właśnie oglądam zdjęcia chyba były problemy bo się nie wyświetlały teraz jest ok.My też czekamy z niecierpliwością na wejście murarzy ale ciągły śnieg przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 08.03.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Meczylam sie z tym zdjeciami dosc dlugo teraz juz chyba opanowalam to u Nas na szczesie sniegu brak i mozna robic, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 15.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Hej, gratuluję postępów w budowie. Ruszyli z kopyta:) Mam pytanie: czy firma kupuje materiały i masz umowę na robocizna + materiały, czy tylko na robociznę. I jeszcze jedno, na kiedy ma byc gotowy SSO, jaki czas sobie wyznaczyliscie na wybudowanie do tego stanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 16.03.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wiosna Umowe mam tylko na robocizne, materialy kupuje murarz albo my, zalezy czy mamy znajomosci no i zalezy od ceny nie ma okreslonego czasu zrobienia SSO , raczej majstrowi sie bardziej spieszy niz nam, napewno nie zostawi budowy i nie pojdzie gdzie indziej, mimo , ze inne budowy czekaja, myslimy, ze skonczy w czerwcu , czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 17.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzięki za odpowiedz. Oby wiosna na dobre się zadomowiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witaj Kuzma nic się nie chwalisz a u Ciebie już daszek na półmetku Ja jeszcze muszę trochę poczekać na tą przyjemność.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 04.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hej, hej Zajrzałam przypadkiem ( nie wiem dlaczego nie otrzymałam powiadomienia o nowych postach ) i widzę takie postępy Pięknie to wszystko wygląda. Dachówka już wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 04.05.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Przepraszam , ze sie nie pochwalilam Tak jakos wyszlo Teraz juz jest co ogladac , jakos to wszystko szybko idzie, my wolelibysmy, zeby troche wolniej, bo kasy brak Dachowka wybrana i juz czeka w hurtowni - Roben kolor miedziany na dach blachodachowka , ale nie pamietam firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 07.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No nie, dawno nie zaglądałam do Ciebie, a tu już więźba... Dlaczego się nie chwalisz na forum? Chyba ekipa się spisuje...bo Salsa rośnie jak na drożdzach Ile Roben miedziany za metr wyszedł? Ta powiększona dachówka tzw.Plus czy standart? My chyba damy Plusa i też prawdopodobnie miedzianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Stan Surowy Otwarty Gratuluję!!!!!!!!!szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 07.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Gratulacje @Kuzma..SSO zakończony.Ciągniecie budowę dalej, czy chwila przestoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 07.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dziekuje za gratulacje zdecydowanie przerwa i to na dluzej okna, tynki zewn i wewn na wiosne 2010 troche nam przykro , ale coz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 10.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gratuluję SSO!!! Nie mogę się napatrzeć. My będziemy mieli podobny układ na podwórku czyli z przodu garaż a z tyłu dom ze względu na linię energetyczną, która tam przebiega. Garaż przysunięty maksymalnie do prawej strony a dom do lewej. Teraz wiem, że fajnie to wygląda a na wąskiej działce można mieć trochę intymności za garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 15.06.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 hej!!! Wkońcu znalazłam chwilę żeby pochwalić się swoją salsą KUZMA widze że mamy podobny stan zaawansowania pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 17.06.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam Michasia my rowniez mamy garaz przesuniety maksymalnie do granicy dzialki i zlikwidowane tam okno , dom stoi 5 metrow od granicy , mogby byc o ten metr blizej , taki wolnostojacy garaz jest fajny, ale podatek wychodzi podobnie jak za caly dom:( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Proszę Powiedzieć ile wyniósł koszt budowy ? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik97677.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts