zwierz_ak01 10.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam wszystkich, Takie szybkie pytanko. Ile wam przecietnie schodzi ekogroszku w ciągu jednej doby (24H) U mnie około 20 Kg i zastanawiam sie czy to nie za dużo. Mam do ogrzania dom 180 metrów kwadratowych , oraz ciepła woda 150 litrów. w domu ciepło nawet bardzo - okolo 21-22 stopni. Nie mam sterownika pokojowego - reguluje temperature na termostatach przy kaloryferze. Piec ogniwo 20KW z podajnikiem slimakowym. Dziekuje za wszystkie opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwierz_ak01 10.12.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 acha - istotna rzecz. te 20 kg schodzi mi w ostatnim czasie - czyli cały Listopad i troche Grudnia - myśle ze tak srednia temperature w tym czasie to w okolicach kilku stopni na plusie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts