angorek 10.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam, właśnie zastanawiamy się nad kuchnią w nowym domu. Ale tu mam zagwostkę. Jak wybrać producenta, czym się kierować, obiegową opinią, że ten tańszy, a ten lepszy? Jak praktycznie to rozwiązać? Czy wstępnie samej zrobić plan kuchni i każdemu producentowi dać do wyceny? A potem, gdy już wybiorę tego konkretnego, to niech mi zrobi profesjonalny projekt? Bo generalnie, co do frontów, to myślę, że u każdego znajdę coś dla siebie. Co o tym sądzicie? Sama nie wiem, jak to ugryźć.Podpowiedzcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 10.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja mam rozrysowany wstępny projekt, wiem co ma być i jak wyglądać. Mam kilku poleconych stolarzy. Dam im to do wyceny i pewnie wybiorę najtańszego. Chyba ,że okaże sie ,że dany stolarz tego nie robi ,albo nie będzie rozumiał o co mi chodzi to pewnie wybiorę droższego ale u którego bedę miała pewnośc ,ze kuchnia będzie wyglądać tak ja sobie ją wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts