blondi193 10.12.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 witam!powiedzcie prosze czy Odonów są dobrej jakości? polecacie je? wiem że kozłowickie mają dużo pozytywnych opini a Odonów? prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 10.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 U 250/188/220 Odonów= Totalna pomyłka. Kruchy jak szkło. Krzywy , szycie go z innym 220 wys. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja miałam część maxa z Odonowa - jestem b.zadowolona. Dużo bardziej kruchy był Leier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 10.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 U220 Z Odonowa to szajs. Krzywy, nierówny, jak na niego patrzę to mnie szlag trafia. Oczywiście przysłali jako towar pierwszego gatumku. Jak z Maxem nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barteks31 11.12.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 U220 Z Odonowa to szajs. Krzywy, nierówny, jak na niego patrzę to mnie szlag trafia. Oczywiście przysłali jako towar pierwszego gatumku. Jak z Maxem nie wiem. W pełni sie zgadzam, drugi raz bym tego nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 11.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Moi murarze, zanim zaczęli u mnie, stawiali wczesną wiosną dom z maxów z Odonowa. Nie mieli o nim najlepszej opinii, przede wszystkim narzekali że był kruchy i słaby. Ciężko było ciąć, kruszył się. Cieszyli się z mojego, kozłowickiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 14.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Też stałem przed takim wyborem. Masz tu maila jakiego dostałem z hurtownii jak zaczynałem ten bajzel: "Jeśli chodzi o maxa to rzeczywiście nie podałem jaki, a miałem na myśli Luckinga niemieckiego (jakościowo i cenowo zbliżony do Kozłowic- też b.dobry materiał) tańszy jest Leier w cenie około 2,85 zł lub Odonów, ale to inny „świat jakościowy” " kupiłem kozłowice i to nie z tej hurtowni. Zadzwoniłem do przedstawiciela Kozłowic na Śląsk i zapytałem o ich największego odbiorcę - zakładłem że dostane u niego największy rabat... Jeśli chodzi o jakość to miałem dostać Johnnie Walkera jeśli na samochodzie bedzie 10 pękniętych max-ów. No i się nie napiłem..... od niego... Zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 17.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam Jakie są Wasze opinie na temat maxa z cegielni Radzymin i cegielni Różewo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts