Balto 20.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 blechert:ja sam widziałem "nie szpetną" falę Dunaju na kiepsko ułożonej kostce bo ktoś chciał za bardzo pocyganić na jakości i ilości władowanego materiału - nie wiem tylko klient czy wykonawca. Poza tym po tym co widzę - to niestety bardzo często jest tak, że jak samemu się nie dopilnuje to różnie może być. Krzepa krzepą - normalnie zbudowany chłop da sobie radę będzie miał darmową siłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 21.02.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 na razie wolałabym uniknąć dodatkowych kosztów . może jakieś dywany by pomogły Ania skoro to teren budowy to pewnie jakies odpady, gruz tam znajdziesz, tym musisz utwardzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luving 25.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja tam mam prosto ułożoną nawiezchnie i bloto mi sie nie zbiera, aczkolwiek może zalezy to od rodzaju gruntu na jakim jest kładziona...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts