PawełG 10.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 WitamOd pewnego czasu szukam projektu gotowego. dziś jestem po kolejnej rozmowie z Panią z biura architektonicznego , która zaproponowała zrobienie projektu indywidualnego. Poprosiła o przyniesienie "wizji" dom.Gdzie można poszukać jakis programik do rysowania brył z wymiarami z mozliwością "meblowania"Prośba o pomoc w "szukaj" nie znalazłem. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 11.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 programik, o którym piszesz to już raczej solidny kombajn. Niestety nie znam takich w wersji freeware.Jeśli chodzi o płatne to kiedyś bawiłem się w takie rzeczy używając ARCONa - duże, acz stosunkowo intuicyjne narzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts