bobiczek 02.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 pewnie, chciałabyś - Niedoczekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Przyjedzie po ciebie glin-taxi. Transport spod sadu do puszki bedzie gratis - na koszt podatnika.( czyli twoj ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 02.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dostałem dzisiaj nowy termin. 11 lutego 2009 o 13.00 - sala 215 Zrelacjonuję po wszystkim, co i jak i na ile pójdę siedzieć Nie martw się, paczkę wyślemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.01.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Glin -Taxi. dobre, nie znałem, a ja sie cieszę że Was widzę po sylwestrze bo sie właśnie zastanawiałem kogo zabrali na noc. Zawsze uważam że jak Straż Miejska albo Policja na imprezę nie przyjedzie - to nie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Swiete slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 03.01.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dostałem dzisiaj nowy termin. 11 lutego 2009 o 13.00 - sala 215 Zrelacjonuję po wszystkim, co i jak i na ile pójdę siedzieć Dowiaduj się systematycznie, czy spłynęła do akt opinia biegłego. Postaraj się zapoznać z jej treścią przed rozprawą. Postaraj się znaleźć w niej błędy lub nieścisłości. Przygotuj zestaw pytań do biegłego. Zażądaj wezwania biegłego na rozprawę w celu zadania mu tych pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Kup sobie rekawice bokserskie, worek treningowy i trenuj, trenuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 "... jest u nas jeszcze dwa granaty..., sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ale jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!! Przed chwilka wyszedł facet, plakietka na klacie - z ZE jest - licznik mi wymieniać przyszedł. A ja od razu kontra. A on - nieświadomy - sojusznik mój. Bo ten nowo założony, elektroniczne cacko z diodami, NIEDOBRY I ZŁY JEST!!! Producent kazał im wymienić wszystkie. Mówi do mnie - "Proszę pana niech pan zobaczy - zero miga z 4-ką z przodu. Chce Pan zapłacić kiedys więcej za prąd????? Zaklął bo zegar 3-fazowy a on nie miał akurat. Ale umówił sie na poniedziałek na wymianę. BÓG ISTNIEJE - UWIERZCIE!!!!!!!! Będę miał Aniu chyba niezły argument co? Skoro ten z 1973 uznawany za dobry, w konfrontacji z nowością na diody - co Ty na to? Mam mocny argument? Przecież ten też posiadał atest w momencie montażu. No tak czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Przedwczesna radosc - i tak cie zapuszkuja . Czyli liczniki od gazu sa dowodem na istnienie Boga ? Proste, a wydawalo sie takie skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.01.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No to świetnie, trzymamy dalej za pomyślny dla Ciebie przebieg sprawy Melduj o kolejnych wydarzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.01.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Moze chociaz dostanie w zawiasach ? ? ? Zyje nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Moze chociaz dostanie w zawiasach ? ? ? Zyje nadzieja. Ale Go pocieszyłaś Nie ma jsk wsparcie Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nic, tylko - pocieszaj, , utulaj, cholub, wspieraj , ocieraj , glaszcz i w ogole cimcirymci . Obrzydlo mi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.02.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No to wracam do tematu. 11.02 miałem 2 rozprawę. Przyjechałem specjalnie z zimowego urlopu na nią, tłukłem sie całą noc z Zakopca po to żeby pooglądać film na DVD pana z elektrowni, o tym jak to łatwo dzisiaj ich oszukać i że wszyscy ludzie to złodzieje. Film jak film - wyprodukowany przez firmę której zlecają wszystkie sprawdzania liczników i wystawianie opinii, spociłem się przy oglądaniu na stojąco, ale jako że dowód musiałem oglądać. Natomiast muszę szukać kogoś , kto pracuje, nie wiem, ma wykształcenie, powodujące wiarygodność w sądzie w temacie liczników energii Pafalu - bo inaczej leżę przy biegłym powołanym. Ktos mi pomoże-może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 coż mogę pomóc... nic.ale poczytaj trochę tu:http://www.ise.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=7318&st=0&sk=t&sd=a&start=50http://www.ise.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=7318&st=0&sk=t&sd=a&hilit=nielegalny+pob%C3%B3r+energii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.02.2009 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzięki!Ale to nie takie proste jak w postach.Konkrety w sądzie mają być.Moje to1. pytanie do pracownika - czy mają korzyści materialne u klienta-jeżeli udowodnią kradzież2. czy torba "security" zabezpiecza przed polem magnetycznym - w kontekście profitów pracownika3. o reszcie mi się nie chce bo jest tego masa (czy zmiana napięcia z 20 na 230 kiedykolwiek została sprawdzona i wiele innych)4.czy licznik dostarczony - był zabezpieczony itd,itd To Polska. W temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.02.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nadal trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję, że ktoś w tym sądzie się ocknie i zauważy absurdalność tej sprawy Trochę jak u Orwella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.02.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a Ty co nie śpisz Cieszynianka-koleżanko z mojej NK? Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.02.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiesz - zwierzęta się w końcu u Orwella spamiętały - na sądy bym nie liczył jednak , mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts