marjucha 11.12.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam. Szukam pomysłu, jak zakończyć inaczej niż poprzez wylanie płyty przykrywającej, kominy systemowe i żeby wełna otulająca wkład ceramiczny nie ulegała zawilgoceniu? Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregfr 11.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ja zalałem betonem i jest git ale lepiej dac koguta na komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 12.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja kazałem zrobić z blachy - takiej jak na obróbki. Nie wiem tylko jak trwałe jest to rozwiązanie. Na razie jest pół roku i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts