tomek123 22.10.2003 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Czy ktoś posiada lub ma doświadczenie z profilami okiennymi THYSSEN - 4 i 5 komorowymi. Cena jaką mi proponują wydaje się atrakcyjna ale ja niestety nic niewiem o tym profilu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 22.10.2003 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Thyssen czy naprawdę nikt nie słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 22.10.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 korzysta z profilu thyssenja zakupiłem takowe - 3 komorowe wrok temu, okucia winkhausjestem zadowolony.śląskpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 22.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ja mam - 4-komorowe w oknach z firmy Budvar. Co do profili - to Pchełek pisał że nie mają aprobaty na kolor - więc tylko białe. Poza tym nie mam zastrzeżeń, ale mam je dopiero od 3 miesięcy. Natomiast nie polecam samego Budvaru - podobno na cała Polskę maja tylko jednego serwisanta i do dziś nie doczekałam reklamowanego brakującego uchyłu w jednym z okien. Obiecywali też że przyjadą i podregulują jeśli będzie taka potrzeba - i też co tydzień kończy się na obietnicach. Jednym słowem - bardzo niesolidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Też jestem zainteresowany ale sądząc po małym ruchu w tym wątku jest to mało popularny system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 22.10.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 czy jest mało popularny...norma 2000 sprzedaje sporo okien na śląsku...pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziar 22.10.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 mam okna thyssen 5-cio komorowe; instalacja, fachowosc i serwis super. reszte zobaczymy po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 22.10.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 thyssen jest dobrym profilem ale trzeba uważać który sort kupisz.Napewno lepszy jakościowo będzie pięciokomorowy ponieważ tam jak narazie jest tylko pierwszy gatunek.W trzykomorowym można spotkać nawet 5 gatunek(coś co pojechało na ukrainę a oni zareklamowali i wróciło do nas).no i ważna uwaga sam profil ma przenikalność k=1,1 więc jest taki sam jak szyba .Trzy komory mają k=1,5 ale profil to 20% powierzchni okna więc można to przeboleć.No i piątka jest szeroka w zabudowie ma 76 mmzaś trójka 60 mm.Dobra rozgadałem się sory.nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Te 1.1 dla profili to między bajki włóż. To tylko arogancka reklama. Tak samo 1,5 dla trójkomorowych - jest to podane dla profili bez usztywnień [dla profili z usztywnieniami jest to fizycznie niemożliwe - czyli warte funta kłaków. Natomiast masz rację co do tego 5 gatunku z Ukrainy - niestety w Polsce też jest sprzedawany - bez aprobat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 23.10.2003 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 W takim razie chyba wybiorę proile Veka bądź Aluplast (pięciokomorowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 23.10.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 a o jakiej firmie sprzedającej THYSSENA jest mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 23.10.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ja mam okna z firmy Pamax na 3-komorowych profilach Thyssena - bez zastrzeżeń co do samych okien i firmy Pamax (raczej tylko Polska południowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 23.10.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 firma NORMA 2000fabryka w częstochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 23.10.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 mam 5 komorowe prestige line firmy Varioplast z Poznania z okleiną , sprawny serwispolecam , jestem posiadaczem dopiero od 4 mcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Co z tego, że masz jak z kolei THYSEN nie ma aprobaty na okna kolorowe - chyba chcesz wizyty Państwowej Inspekcji Handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 23.10.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 nie będę się kłócił z "gościem" ale producent podaje takie wspłczynniki.A do drugiego kolegi ,jak masz kupić aluplasta to juz lepiej sobie kup piąty sort thyssena.Ale jak juz kupisz to nie montuj drzwi tarasowych od nasłonecznionej strony (o ich latem nie otworzysz) no i zapomnij o kolorze.Przyznaję że mam kontakt z oknami , bo nimi handluje.Pozdrwiam wszystkich wariatów którzy budują domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Żeby coś sprzedawać, a nie handlować (handlować można pietruszką) to trzeba mieć o tym zielone pojęcie. Ja bym się kłucił z producentem o te 1,1. Włos sie na głowie jeży jak klienci czasami przychodzą i opowiadają jakie bajki usłyszeli u konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 24.10.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Jakieś pojęcie pewnie mam,może nie zielone.Różnicę między handlem a sprzedawaniem znajdziesz w encylkopedii(pietruszką można handlować i można ją sprzedawać ale nie ważne) A klientom mówi sie różne rzeczy żeby kupili okna,ponieważ wtedy będą pieniążki na budowę.Na tym polega sukces w handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Wcisnać klientowi towar nagadać głupot i zapomnieć, bujaj się potem kliencie sam. Na tym polega sukses w handlu. ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 24.10.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 mniej więcej masz racje należy sprzedać klientowi towar nagadać dużo dobrych rzeczy i nie zapominać o kliencie ponieważ jak będzie zadowolony to przyprowadzi ci 5 nowych klientów.Jak go oszukasz to powie 40 innym potencjalnym klientom żeby twój punkt omijali z daleka.A to nie wróży nic dobrego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts