j-j 11.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jak to wyczyścić!!! Drzwi zewnętrzne drewanane- pianka montażowa je usmarowała!!! Bo mnie rozwód czekaaaaa. POMOCY!!! Ta forumowa wyszukiwarka g... znalazła a wpisywałem różne hasła pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 11.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ale jest rozsmarowana czy za przeproszeniem w jednym kawalku?bo najlepiej jest odczekac az wyschnie i oderwac a reszte pazurkiem zdrapac....chyba ze sajgon jest w tedy nie mam pojecia czym to zmyc....pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 11.12.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ale jest rozsmarowana czy za przeproszeniem w jednym kawalku? bo najlepiej jest odczekac az wyschnie i oderwac a reszte pazurkiem zdrapac.... chyba ze sajgon jest w tedy nie mam pojecia czym to zmyc.... pozdr raczej sajgon taka "bula" spadła na górę drzwi i się $@#%$# po nich na dół pokulałaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kborekk 11.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 poszukaj czyscika SOUDALA dousuwania piankijak to nie pomoze to pozostaje Ci tylko skrobanie!!! delikatnie nozykiem bardzo ostrym mozna temu zaradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 11.12.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 poszukaj czyscika SOUDALA dousuwania pianki jak to nie pomoze to pozostaje Ci tylko skrobanie!!! delikatnie nozykiem bardzo ostrym mozna temu zaradzic Spróbowalem kill pur`a Den Bravena ale trochę pożarł mi lakieru i dupaaaa , próbę zrobiłem w mało widocznym miejscu ale co w takim razie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 11.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Z moich doświadczeń z pianką poliuretanową - jak wyschła to tylko mechaniczne usuwanie. Jak drzwi ładne to albo delikatnie przeszlifować i nowy lakier, albo nowa żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 z czasem pianka pod wplywem słonca skruszeje sama. Tylko czy masz ten czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 11.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Niestety. Tylko paznokieć albo inne tego typu ustrojstwo. I trochę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 12.12.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Próbowałem dziś rano paznokciem, nożykeim i g.... tak wżarte że z lakierem prawie schodzi ... . A może drobniutki papier ścierny?? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 z czasem pianka pod wplywem słonca skruszeje sama może by poeksperymentować z lampa UV ?? mnie pianka tam gdzie była wystawiona na UV skruszała tak ze obsypuje się sama, wystarczy dotknąć i wszystko odpadaLampa UV może przyśpieszyć ten naturalny proces. Światło słoneczne działa, ale trochę mu zajmuje, zanim pianka skruszeje. Można iść tą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 12.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 U mnie była podobna sytuacja (drzwi drewniane). Przyjechał serwis z Natury. Papierek ścierny, jakiś preparacik, i chyba lakier. Godzinka i drzwi jak nowe!!!!..Pozdrawiam,Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 12.12.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 U mnie była podobna sytuacja (drzwi drewniane). Przyjechał serwis z Natury. Papierek ścierny, jakiś preparacik, i chyba lakier. Godzinka i drzwi jak nowe!!!!.. Pozdrawiam, Ajur No właśnie juz zamówiłem lakiero-bejcę od producenta, mam nadzieję ża da to coś. Żonie juz powiedziałem rozwodu nie będzie pzdr PS PU Remover Soudala też wyżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 15.12.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Jesli pianka ubrudziła drzwi od zewnątrz to na wiosnę po działaniu mrozu zetrzesz ją gołą reką, także się nie przejmuj. Jesli od wewnątrz to tzreba będzie jednak to potraktować jakimiś środkami chem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts