helixwroclaw2005 15.12.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aedifico polecam Ci zapoznać się ze wszystkimi wpisami z tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 15.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aedifico polecam Ci zapoznać się ze wszystkimi wpisami z tego tematu Ja polecam zpoznać się ze swoim cytatem" Nikt z Nas oprócz monter2 nie odpowiedział na pytanie autora tematu Równie dobrze na pytanie ile kosztuje dom napisać 351 291, 42 PLN Wynik podobny jest do niczego. "Z twarzy podobny zupełnie do nikogo. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter2 15.12.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 lee28 owszem matematyka jest niezbędna ale zapewniam Cię, że nie wiesz o czym piszesz. Widziałeś chociaż raz w życiu strop przygotowany do zalania? Jeżeli tak, to chwilę się nad tym zastanów. No ja widziałęm kilkaset razy i zwykle udaje się mi obliczyć z dokłądnością do taczki. Poza zakres podstawówki nie wychodzę plus dane producenta jeśli strop jest częściowo sprefabrykowany. to dobry jestes w te klocki jak co do taczki wyliczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 15.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 lee28 owszem matematyka jest niezbędna ale zapewniam Cię, że nie wiesz o czym piszesz. Widziałeś chociaż raz w życiu strop przygotowany do zalania? Jeżeli tak, to chwilę się nad tym zastanów. No ja widziałęm kilkaset razy i zwykle udaje się mi obliczyć z dokłądnością do taczki. Poza zakres podstawówki nie wychodzę plus dane producenta jeśli strop jest częściowo sprefabrykowany. to dobry jestes w te klocki jak co do taczki wyliczysz Najwidoczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts