mww 12.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mąż zażyczył sobie w prezencie gwiazdkowym nową wiertarkę. Ma być z bosha albo black&deckera (jakkolwiek się to pisze), na co trzeba zwrócić uwagę kupując wiertarkę? jaka byłaby najlepsza? Czymś się one w ogóle różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a może po prostu zabierz męża na zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 lup boscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 12.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jeśli masz do wyboru Boscha lub Black&Deckera to wybierz Makitę P.S. Żona to mi kupuje bieliznę lub koszule - wiertarki kupuję sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kup metabo - ma rozszerzona gwarancje xxl. Moj maz ma duzo sprzetu tej firmy i uzywa intensywnie dzien w dzien i jest bardzo zadowolony. Ceny porownywalne z boschem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jeśli masz do wyboru Boscha lub Black&Deckera to wybierz Makitę P.S. Żona to mi kupuje bieliznę lub koszule - wiertarki kupuję sam Mój mąż to samo by powiedział, zreszta ja tez polecam........niezawodną Makitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 14.12.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Mąż zażyczył sobie w prezencie gwiazdkowym nową wiertarkę. Ma być z bosha albo black&deckera (jakkolwiek się to pisze), na co trzeba zwrócić uwagę kupując wiertarkę? jaka byłaby najlepsza? Czymś się one w ogóle różnią? A czy mąż woli element niespodzianki czy gwarancję spelnienia oczekiwań? Bo to zależy do czego potrezbuje, czy np. dużej mocy, czy lekką? Może niech zerknie w internecie jaka konkretnie chce, bo nie ma nic gorszego niz rozminąć sie z oczekiwaniami Poznałam jak to jest jak dostałam sliczną bieliznę... w złym rozmiarze Ja się do wiertarki przymierzałam kilka tygodni, porównywałam modele, ceny. Wybrałam Boscha PSB 1000 RPE, coś takiego: http://www.nokaut.pl/oferta/wiertarka-udarowa-bosch-psb-1000-rpe.html Jestem z niej bardzo zadowolona (jak ukradli to zaraz sobie kupiłam ten sam model). Ale wszystko zależy od oczekiwań. Ta jako wkretarka to tylko doraźnie, bo cięzka jest. Jako wiertarka sprawdza się świetnie. Ale może wcale nie potrezbujecie az takiej dużej mocy? To taka "na budowę" ma być? U mojej mamy jest jakis Topex małej mocy i do robienia dziur pod kolki i czasem wymieszania troche gipsu wystarcza. Podpytaj lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 17.12.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Kupiłam bosha 650. Do tej pory miał 500 i twierdził, że moc mu w zasadzie wystarcza, czyli te 650 powinno być dobrze. Bardzo dziękuję za wszystkie rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts