Gość BigMarco 22.10.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Remontuję właśnie pokój - po zerwaniu kilku warstw tapet i zeskrobaniu gdzieniegdzie starej farby ukazała mi się ściana. Co tu dużo mówić, ściana nie jest ideałem gładkości - nie ma w niej co prawda dziur czy pęknięć ale daleko jej do gładzi. I tu moje pytanie - czy taką ścianę można malować czy jestem skazany na tapety? Słyszałem, że istnieją jakieś farby czy wałki do malowania, które pokrywają powierzchnię farbą o jakiejś grubej fakturze (takim barankiem ) ale nie wiem czy takie farby nadają się do pomalowania takiej ściany jak moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Remontuję właśnie pokój - po zerwaniu kilku warstw tapet i zeskrobaniu gdzieniegdzie starej farby ukazała mi się ściana. Co tu dużo mówić, ściana nie jest ideałem gładkości - nie ma w niej co prawda dziur czy pęknięć ale daleko jej do gładzi. I tu moje pytanie - czy taką ścianę można malować czy jestem skazany na tapety? Słyszałem, że istnieją jakieś farby czy wałki do malowania, które pokrywają powierzchnię farbą o jakiejś grubej fakturze (takim barankiem ) ale nie wiem czy takie farby nadają się do pomalowania takiej ściany jak moja. Kamiński Piotr 44l Malarz gipsiarz jestem zainteresowany współpracą z Państwa firmą ponad 10l praktyki wykonuje malowanie ścian (różne techniki) gładzie szpachlowe monter płyt karton - gips ścianki działowe sufity podwieszane itp wysoka jakośc prac . posiadam brygadę ludzi kontakt tel 042 632 32 36 lub 0 600 70 80 21.e [email protected] Jeśli posiadacie Państwo wolne miejsca pracy w tym zawodzie , ewentualnie inną ciekawą ofertę pracy będę zobowiązany za poinformowanie mnie . Za odpowiedż, bez względu na możliwość zatrudnienia z góry dziękuję z poważaniem, Kamiński Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Proponuję najprościej polożyc najpierw gładż gipsową a potem malowac proponuję swoje usługi tel.0607545357 Tomasz Majchrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Witaj! miałem taką samą sytuacje i polecam farby strukturalne lub malowanie wałkami struktyralnymi. Marek [email protected]Remontuję właśnie pokój - po zerwaniu kilku warstw tapet i zeskrobaniu gdzieniegdzie starej farby ukazała mi się ściana. Co tu dużo mówić, ściana nie jest ideałem gładkości - nie ma w niej co prawda dziur czy pęknięć ale daleko jej do gładzi. I tu moje pytanie - czy taką ścianę można malować czy jestem skazany na tapety? Słyszałem, że istnieją jakieś farby czy wałki do malowania, które pokrywają powierzchnię farbą o jakiejś grubej fakturze (takim barankiem ) ale nie wiem czy takie farby nadają się do pomalowania takiej ściany jak moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts