giness 04.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witaj Coffee Niestety daleko mi do Krakowa...jakieś 450 km, jestem z woj. lubuskiego, ale dziękuję za trop, będę szukać, aż znajdę No piękny jest ten żyrandol. W sklepach internetowych wypatrzyłam już kilka podobnych, ale boję się kupić bez macanka... Ale w weekend pojadę do Wrocławia i mam zamiar zaszaleć w salonie lampowym Lampy do całego domu to jest jakaś masakra, mam 1000 pomysłów.... Tak myślałam, że te lampki masz z salonu meblowego, muszę pogadać z moim salonem kuchennym może mają takie lampki Pozdrawiam gorąco Oczywiście będę u Ciebie często przesiadywać, czy tego chcesz czy nie bo pięknie tu u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 04.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 domek masz śliczny i fajnie urządzony, no i mieszkasz w ładnej i bliskiem memu sercu okolicy Porąbki i Międzybrodzia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 04.06.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 giness wpadaj kiedy tylko najdzie cie ochota I udanego polowania na lamki życzę Andriu trafiłeś/trafiłaś w dziesiątkę to faktycznie te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziewczyny, zróbcie trochę miejsca, bo ja też się chętnie rozsiądę. Pięknie u Ciebie Coffee, i w niezwykle urokliwym zakątku Polski macie swój dom. Czasem siadam tak wirtualnie w Twojej magicznej kuchni i wyobrażam sobie jak tu pachnie szarlotka, albo drożdżówka...marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dardurdka podoba mi sie twoj dom z oknami złoty dąb. Planujesz nadal dwukolorowe (biale od środka)? czy oklejane z dwóch stron. Parapety marmurowe super. Portal kominka zrobilabym z takiego samego marmuru (ja tak mam). Na kiedy mają byc okna? Coffee, mnie też się podoba I chyba się skuszę Okna będą w okleinie jednostronnej, tak postanowiłam jeszcze jak miałam zamiar kupić w kolorze orzech (bo jednak ciemniej w domu, oglądałam ostatnio taki domek), a i wymarzył mi się taki lekko prowansalski styl. A marmurowy kominek jest super, tylko mąż chyba zwątpi jak mu każę wykonać taki kominek z breccii albo podobnego włoskiego, bo jest ich kilka odmian (a stawiam dobrą kawę, że Twoje parapety są właśnie z niej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 06.06.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Tola bardzo mi milo ze lubisz sobie do mej kuchni wpadadać. Akurat szarlotką tam raczej nie pachnie bo nie umiem jej robic. Ale czasami pachnie piernikiem, takim ktory robie z imbirem, gałką muszkatolową i cynamonem - chyba moze byc zamiast tej szarlotki? A ja mam tak ze regularnie przeglądam twoje zdjęcia (te ktore w danej chwili znajde, bo twoja galeria ma tyle stron ze czasami trudno sie do konkretnych zdjec dokopac ) i zawsze mnie zdjęcia towjego domu pozytywnie nastrajają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Na piernika to ja się chętnie piszę! Zwłaszcza, że w tej kuchni też spędzał bardzo dużo czasu (wirtualnie oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 06.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Puk, puk dobry wieczór Wpadam na chwilkę, bo właśnie umyłam 20 okien......pierwszy raz po budowie.......maskara, padam twarzyczką na ryj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.06.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Coffee ja też Międzybrodzie rozpoznałam. Swoją drogą postawiło tam, bądź planowało postawić domy sporo ludzi, którzy byli u nas na zwiady w temacie domu drewnianego i wdzięczni za informacje zapraszali na grilla ....do tej pory ani jednego zaproszenia nie otrzymaliśmy Ale ja w innej sprawie. Zauważyłam, że masz bardzo ładne i sprytnie zamontowane na szafkach kuchennych lampki. Powiedz proszę, jak się to sprawuje, nie przeszkadza przy częstym otwieraniu drzwiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Edziu, piękny avatar Coffee, miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.06.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 giness gratuluję umycia okien - najgorszy jest ten pierwszy raz po budowie Ja ostatnio też mylam okna ale podzieliłam sobie to mycie na dwa dni i nie było najgorzej Edzia te lampki zamontowane są na szafkach i absolutnie w niczym nie przeszkadzają bo nad szafkami jest jeszcze ozdobny cokół, więc od górnej części szafki do lampki jest jeszcze z 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.06.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jest taka piękna pogoda, że wszystkim tu zaglądającym postanowiłam pożyczyć tak udanego po pracy odpoczynku jak poniżej na zdjęciu http://www.humorpage.pl/obrazki/z/635_zabawny_smieszny_kot_kotek_lezy_na_lezaku.jpg Czyż nie jest słodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Świetny A leżak proporcjonalny do jego postury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wpadłam na chwilkę na kawę !Na takim leżaczku sobie też chętnie poleżę, a i pozycja mi jak najbardziej odpowiada Coffee podziwiam Twoje schody,są przepiękne. Cudnie będą się prezentowały z tymi kutymi barierkami .Tez się przymierzam do drewna połączonego z ażurowa balustradą.Poczekam cierpliwie na końcowy efekt Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sdobosz 10.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 hey gratuluje domku Mozesz mi powiedziec czy w okresie zimowym bardzo zbiera sie i zalega snieg na dachu miedzy jaskolkami, czy wogole nie ma tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sdobosz 10.06.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a moglabys mi jeszcze prosze przeslc mailem ile kosztowala Cie robocizna dachu (wiezba + krycie+ orynnowanie)? [email protected] dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Jest taka piękna pogoda, że wszystkim tu zaglądającym postanowiłam pożyczyć tak udanego po pracy odpoczynku jak poniżej na zdjęciu http://www.humorpage.pl/obrazki/z/635_zabawny_smieszny_kot_kotek_lezy_na_lezaku.jpg Czyż nie jest słodki? boskie zdjęcie takie leniuchowanie to i mnie się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.06.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Coffee śliczne schody. A co z ta rozbitą płytką? I czekam na zdjęcia tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Coffee, obejrzałam Twoje okna u Dardurdki - śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 bozsze nie dośc, ze takie piekne okoloce wokół ciebie to takie cuda w domku masz jestem ciekawa efektu końcowego schodów i ogrodowo pochwali się prosze troszku, co???please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts