coffee82 25.06.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Hej Dorfi, właśnie wracam z Twojego dziennika o co poszło? Dobrze rozumiem, że już nie prowadzisz wątku? Bardzo mi miło że do mnie zaglądasz:Daj znac tu u mnie albo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Hej hej!!! Jak ja lubię takie powroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.06.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Coffe, witaj po długim niebycie Możesz zrobić zbliżenie górnej części zasłon? Chciałabym 'odgapić' co nieco Pięknie wyglądają te drapowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witaj kochana ,bardzo długo Cię nie było!!!Tak już jest z tym forum ,że ciągnie jak magnes.....ja już kulka razy próbowałam odciąć pępowinę i mi się nie udawało:DJadalnia wyszła bardzo ładnie ,klasycznie ,elegancko i z umiarem.Poprosimy o więcej zdjęć nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 26.06.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Hej Dorfi, właśnie wracam z Twojego dziennika o co poszło? Dobrze rozumiem, że już nie prowadzisz wątku? Bardzo mi miło że do mnie zaglądasz:Daj znac tu u mnie albo na priv. U siebie już nie piszę, ale sama wiesz, że z forum ciężko tak całkiem zrezygnować, więc co jakiś czas zaglądam z ciekawości co u Was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Cześć coffee fajnie, że wróciłaś Jadalnia masz cudną, tylko pozazdrościć Dużo zdrówka życzę i odzywaj się jak najczęściej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.06.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Monia Wedle życzenia trochę spóźnione zdjęcia zasłon. Po lewej stronie jest duża taśma (można zaczepić żabkę niżej lub wyżej). Taśma może być dowolnie ściągnięta, więc tak naprawdę to można te zasłony dowolnie pomarszczyć. Jedyne o co zadbalam to to żeby marszczenie zasłaniało karnisz. Docelowo dorzucę do okien jeszcze jakieś jednolite (gładkie) firany i wtedy karnisz będzie zasłonięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.06.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 No to jeszcze dla miłośników pałacyków, dworków i nie tylko kilka zdjęć z naszej ostatniej wizyty w Pszczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wiesz, że kilka dni temu spacerowałam po Twoim domku ? a dzisiaj widzę Twój wpis w komentarzach ( chyba miesiąc tam nie zaglądałam !!!!) Mój synek przymierza się do budowy domu więc podsyłam synowej ciekawe dzienniki i wątki (oczywiście Twój też podesłałam ,bo taka perełka godna jest uwagi ) Kiedy byłaś w Pszczynie bo my 16 czerwca !!! pozdrawiam Ewa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 dziękuję - b.ładny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 05.07.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ew-ka minęłyśmy się o jakieś 2 dni dosłownie. My byliśmy tam chyba 18-go lub 19-go czerwca. Tam warto pojechać żeby chociaż po parku pospacerować, nie? A i pałacyk też niczego sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Allle pałac:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.07.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Doczekałam się firanek w wykuszu na górze. Nie są to nowe firanki. Zdałam sobie sprawę pewnego dnia, że kiedyś mama kupiła mi wielką firankę i nagle mnie olśniło, że przecież jak podzielę tę firankę na dwie części to będzie idealna na te okna. Co prawda firnaki idealnie nie pasują na te okna ze względu na skosy ale i tak cieszą oko - no i nic właściwie mnie nie kosztowały. Znalazłam też dzisiaj w TkMax dwie fajne ramy na zdjęcia (mam zamiar wpakować tam nasze ślubne fotki), które powieszę na ścianie koło schodów (jak się idzie schodami na górę). To dzisiaj zdjęcia samych ram, a jutro jak dobrze pójdzie - wiszących i ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ŚWIETNE RAMKI!!! Dobry pomysł dla tych, którzy nie mogą się zdecydować, które zdjęcia najlepiej powkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 coffee, Ew-ka, byłyście w Pszczynie? Kobietki, następnym razem proszę pamiętać, że ja mieszkam 5 km od zamku. Koniecznie przyjedźcie do mnie. Zapraszam Was serdecznie!!!! W Pszczynie jest cudnie coffee, ślicznie u CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.07.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Nelli jak miło że wpadłaś :D i dzięki jeszcze raz za zaproszenie Właśnie wracam z Twojego wątku i widzę że sporo masz planów na przebudowę i nie tylko....fajnie....z domami chyba tak już jest, że zawsze jest co przy nich robić i w co wpakowywać pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 11.07.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No to ramki wiszą :D:D W rzeczywistości wyglądają ładniej niż na zdjęciach - jakoś nie umiem ładnego zdjęcia im zrobić...zdobią wcześniej niezagospodarowaną dużą ścianę przy schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Cudowne ramki!!! coffee, ja chyba jeszcze Ci nie gratulowałam zamążpójcia. Wybacz. Naprawdę szczere gratulacje!!! Pięknie u Was!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.08.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Czy to Twoje osobite zdjęcia ślubne? Bardzo fajny pomysł Ja też mam jedną ścianę ze zdjęciami, ale w innej formie. Ogólnie rzecz biorąc lubię zdjęcia na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.08.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Nelli dzięki za dobre słowo Monia Tak to nasze zdjęcia:) Fajnie zdobią ścianę. W ramkach zmieściło się dużo zdjęć - jak chodzę po schodach to lubie sobie na nie popatrzeć Polecę do ciebie. Masz wrzucone na FM zdjęcia twoich ramek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts