Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Dworek C80-CZYLI JAK ZBUDOWAĆ I NIE ZWARIOWAĆ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 839
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Dorfi, właśnie wracam z Twojego dziennika :o o co poszło? Dobrze rozumiem, że już nie prowadzisz wątku? Bardzo mi miło że do mnie zaglądasz:Daj znac tu u mnie albo na priv.

U siebie już nie piszę, ale sama wiesz, że z forum ciężko tak całkiem zrezygnować, więc co jakiś czas zaglądam z ciekawości co u Was słychać :)

Monia Wedle życzenia trochę spóźnione zdjęcia zasłon. Po lewej stronie jest duża taśma (można zaczepić żabkę niżej lub wyżej). Taśma może być dowolnie ściągnięta, więc tak naprawdę to można te zasłony dowolnie pomarszczyć. Jedyne o co zadbalam to to żeby marszczenie zasłaniało karnisz. Docelowo dorzucę do okien jeszcze jakieś jednolite (gładkie) firany i wtedy karnisz będzie zasłonięty.

100_0130.JPG

100_0132.JPG

100_0133.JPG

100_0134.JPG

Wiesz, że kilka dni temu spacerowałam po Twoim domku ? a dzisiaj widzę Twój wpis w komentarzach ( chyba miesiąc tam nie zaglądałam !!!!)

Mój synek przymierza się do budowy domu więc podsyłam synowej ciekawe dzienniki i wątki (oczywiście Twój też podesłałam ,bo taka perełka godna jest uwagi :yes:)

Kiedy byłaś w Pszczynie bo my 16 czerwca !!!

pozdrawiam

Ewa:hug:

Doczekałam się firanek w wykuszu na górze. Nie są to nowe firanki. Zdałam sobie sprawę pewnego dnia, że kiedyś mama kupiła mi wielką firankę i nagle mnie olśniło, że przecież jak podzielę tę firankę na dwie części to będzie idealna na te okna. Co prawda firnaki idealnie nie pasują na te okna ze względu na skosy ale i tak cieszą oko - no i nic właściwie mnie nie kosztowały.

100_0156.JPG

100_0160.JPG

Znalazłam też dzisiaj w TkMax dwie fajne ramy na zdjęcia (mam zamiar wpakować tam nasze ślubne fotki), które powieszę na ścianie koło schodów (jak się idzie schodami na górę). To dzisiaj zdjęcia samych ram, a jutro jak dobrze pójdzie - wiszących i ze zdjęciami.

100_0162.JPG

100_0163.JPG

• 1 month później...