Beauty 03.09.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ależ cudowne ramki i jeszcze piękniejsze zdjęcia.Możesz zrobić zdjęcie z dalszej perspektywy .Ja chcę zrobić galerię wzdłuż schodów i nie wiem jak się do tego zabrać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.09.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Nelli dzięki za dobre słowo Monia Tak to nasze zdjęcia:) Fajnie zdobią ścianę. W ramkach zmieściło się dużo zdjęć - jak chodzę po schodach to lubie sobie na nie popatrzeć Polecę do ciebie. Masz wrzucone na FM zdjęcia twoich ramek? Nie, nie mam. Staram się unikać pokazywania prywatnych zdjęć rodziny, ale z przyjemnością oglądam Wasze fotki U mnie ramki klasyczne w starym złocie, bo akurat takie pasują do całości wnętrza, ale Twoje są świetne, naprawdę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.09.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Coffee gdzieś tam pomiędzy wierszami przeczytałam, że... że spodziewasz się dzidziusia... Czy to prawda? Mam nadzieję, że nie wypaplałam tajemnicy... W każdym razie serdeczne gratulacje http://www.matrax.net/forum/images/keny/kwiaty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.09.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Coffee gdzieś tam pomiędzy wierszami przeczytałam, że... że spodziewasz się dzidziusia... Czy to prawda? Mam nadzieję, że nie wypaplałam tajemnicy... W każdym razie serdeczne gratulacje http://www.matrax.net/forum/images/keny/kwiaty.gif Ja również dołączam do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 08.09.2011 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Hej Dziewczyny Dziękuje za zainteresowanie i miłe słowa, ale niestety pochwaliliśmy się i ucieszyliśmy się z mężem za szybko i niestety tym razem z tego nic nie będzie Ale poczekamy toszkę i będziemy "majsterkować" dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ojjjj to szkoda:hug:Uda Wam się następnym razem, zobaczysz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Trenujcie, trenujcie:yes: tym bardiej, że akurat TEN trening to do przyjemnych należy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.09.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 (edytowane) Edytowane 9 Września 2011 przez monia i marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.09.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 08.09.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Beauty Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.11.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Aniu, ja ciągle zaglądam I podziwiam tym razem drzwi wewnętrzne Mam pytanie odn. grzejników: właśnie takie proponuje nam pan od co i zastanawiam się czy w tych otworach od góry nie lubi zalegać kurz??? Bo na pewno bardziej będzie widać na takich grzejnikach niż tych co mają kratke od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.11.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aniu, chyba już tak często nie zaglądasz? Obejrzałam od początku całą galerię i zdecydowałam się na te grzejniki Mam nadzieję, że będą ok. Co u Ciebie? Odezwij się czasem :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Hop, Hop!!! A gdzie obiecane fotki świątecznie wystrojonego domku??? Zastanawiam się co to masz za wkład kominkowy, bo taki nie za duży i b.zgrabny, a ja teraz szukam i nic ciekawego znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzy Aneta z Rodziną http://img40.imageshack.us/img40/5092/img3007q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.07.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 puk puk....Coffe kochana gdzie Ty się podziewasz? Skrobnij choć słówko bo się martwię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 http://img197.imageshack.us/img197/2929/img9535n.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, radosnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzeniażyczy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us Coffee dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 06.06.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Puk puk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts