dardurdka 28.04.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Coffee, obie są cudne a jaka firma w USA to sprzedaje??? (studia w Stanach, hmm, gratuluję ) Bo szultka ma podobne ale ceny gigantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.04.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dardurdka tutaj masz link do tej droższej jadalni http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=120405661468&Category=20484&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 ja musialabym zaplacic jeszcze więcej bo krzesel potrzebuje z 8 minimum Jak znajdę link do tej jadalni ktora mi sie podoba to też tutaj wrzucę. Kamlotek wg mnie obie są bardzo ładne, moze masz nawet rację ze ta cała jesna jadalnia jest ładniejsza. Tylko, ze na zdjęciu stoi na drewnianej podłodze, więc sie z nią nie zlewa. U mnie niestety podłoga w jadalni (tak jak i w kuchni z resztą to jasniuteńki gres) - trochę boję sie ze jasne ściany, jasna podloga, kuchnia i jadalnia - wszystko zleje sie ze sobą......sama nie wiem.... No i ta jasna jadalnia kosztuje ok. $3000 a ta mniej ładna jakies $1500 + sprowadzenie to i tak troche wyjdzie (szczególnie biorąc pod uwagę obecny kurs dolara. Boze dlacego nie kupilam jadalni jak dolar byl po 2zł. A nawiasem mówiąc to chciałam tylko mój mężuś "nie chcial sie śpieszyć. Cytuję: "jak juz będzie wszystko gotowe to sobie kupimy" - nie przewidzal tylko skoku dolara ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 28.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Coffee, Twoje wnętrza bardzo mi się podobają. To chciałabym na wstępie zaznaczyć.Piszesz, żebyśmy określili, czy wg nas Twoja jadalnia (ta pierwsza) będzie pasowała do kuchni. Hm... szczerze napiszę, że wg mnie nie bardzo. Ale to jest tylko moje zdanie. Nie twierdzę, że absolutnie nie pasuje, ale jak dla mnie to lekka mieszanka stylów. Chodzi mi o to, że:- meble w kuchni są proste, natomiast jadalnia nawiązuje do stylu a`la Ludwik XVI- w kuchni dominuje biel + czerń, blat stołu natomiast jest brązowy, co nie ma odbicia choćby w małym kuchennym detalu.Przepraszam, jeśli Cię uraziłam swoim zdaniem, ale uczestniczę w wątku Łazienki nasze!!!, a tam taka szczerość została brutalnie potraktowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.04.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jessi projekt Benedykt III bardzo mi sie podoba - jest taki lekko dworkowaty, klasyczny, a za razem z nutką nowoczesności - tak jak lubię Ile tam masz m2? bo sie nie doliczyłam? Wygląda na potężną hacjendę... A i oczywiście składam podziękowania za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.04.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Margoth dzięki za radę Ja i tak chyba jednak obstawać będę przy swoim bo w sporej częsci domu jest drewniana podłoga, koloru blatu stołu a na calym dole są cokoły przypodlogowe (w jadalni i kuchni tez) także w kolorze drewnianej podlogi. Wydaje mi się ze taka jadalnia stanowiłaby łagodne przejscie między kuchnią (ecru) a salonem (drewno). Nie bardzo mogę się Ludwika w tych meblech dopatrzeć - w Stanach mówią na ten styl 'country' - chociaż wg mnie country to też nie jest. Jadalni "bogatych" własnie w stylu Ludwika jest cała masa do kupienia - i własnie ich unikam jak ognia, bo do mojego wnętrza zupełie nie pasują. Moglabym la porownania taka wkeić - może pózniej cos tu wrzucę. A zapomniałabym...i stolarka okienna jest w kolorze drewna (złoty dąb oczywiscie) Nie obrażam się asolutnie - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.04.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dorfi a ty jeszcze nie w szpitalu jestes??? ach to twoje dziecko uparte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cofee, kociak widać, że szczęśliwy A kuchnia ... słów brak - piękna Jadalnia - wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 28.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Coffee, cieszę się, że Cię nie uraziłam. Może źle się wyraziłam, pisząc "Ludwik XVI", "country" rzeczywiście bardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jessi projekt Benedykt III bardzo mi sie podoba - jest taki lekko dworkowaty, klasyczny, a za razem z nutką nowoczesności - tak jak lubię Ile tam masz m2? bo sie nie doliczyłam? Wygląda na potężną hacjendę... A i oczywiście składam podziękowania za miłe słowo cześc coffee82 nasz domek bedzie miał 209,43 metrów ,do małych nie należy ale też aż tak duży nie jest, rzeczywiście ma taką nutkę dworkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Coffee, piękna masz tą kuchnie, ta jadalnia jest idealna. a to zdjęcie... http://i22.ebayimg.com/03/i/000/ca/b8/a13d_3.JPG nieziemskie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 02.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Coffee82 Przychodze z winkiem http://images39.fotosik.pl/88/f9fa4e703f19c3e9.jpg W te piękne progi Szczena mi opadła po oglądnieciu Twojej galerii Ale musze sie też przyznać ze odgapie od Ciebie oświetlenie w salonie Myślałem i myślałem jak to u siebie bedemógł zrobic i właśnie u Ciebie znalazłem Pozdrawiam i obiecuje że bede tu czesto zagladał i szukał inspiracji na wykończenie mojej komety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A czemu ja dopiero teraz dowiaduje sie jak tu pieknie? coffee82 piekny masz dom. Chetnie sie tu rozkoszowalam detalami. A kuchnia.., brak slow. Ide zazdraszczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.05.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 polski00012 więc tak: do winka postanowiłam przynieść drobną przekąskę http://www.d-print.pl/images/nowosci/k2_d.jpg I bardzo mi miło ze masz zamiar zrobić w salonie takie oświetlenie jak moje - między innymi po to zamieszczam tu zdjęcia, żeby mogły komuś jakoś pomóc (sama też czasami korzystam z pomysłów innych forumowiczów. ) Zeljka witam w moich progach. Lepiej późno niż wcale Bardzo sie cieszę ze ci sie u mnie podoba i zapraszam ponownie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Noo, podobaa. Bede zagladac i moze cos odgapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiniazoomki 12.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Fantastyczne rozwiązania w małym dworku.Sama szukam inspiracji choć mam dużo własnych pomysłów.Marzę o wykończeniu mojego domku w stylu trochę klasycznym, trochę wiejskim i trochę dworkowym. Napewno chcę mu nadać klimat przytulności i oryginalności nie powielając nowoczesnych trendów.Twój domek mnie zachwyca, masz świetne wyczucie smaku i nadałaś dworkowi przytulnej atmosfery. A te dodatki....... Muszę przyznać, że Twoje pomysły mnie zainspirowały i wiele pomysłów moich zrodziło się po obejrzeniu Twojej galerii. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiniazoomki 12.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ach nie dodałam.Chodzi mi oczywiście o domek coffee82Pozdrawiam. P.S. Teraz śpieszę pooglądać inne galerie. Jestem tu początkująca więc przede mną napewno mnóstwo świetnych zdjęć Waszych domków.Już się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.05.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 hej coffe! montują Ci już schody?.Ciekawam efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 hej coffe! montują Ci już schody?.Ciekawam efektu ojej! JA też!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no.. i ja, i ja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts