coffee82 13.12.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dziękuję Wszystkim za tak miłe komentarze , cieszę się że domek się podoba. Brakuje jeszcze masy rzeczy, ale chwilowo nie mam juz tyle zapalu (i funduszy) do kupowania czy też szycia (totalny brak zaslon i firanek) anjamen: kafle do jadalni (właściwie to mam w nich cały dół z wyjątkiem gabineu i salonu) zostały kupione w sklepie MaxFliz w Krakowie. Jest to gres polerowany 60x60, na fakturze pisze mi tak: Plytka ceramiczna Basic Marfil 60x60 Pol. I Gat. Ogolnie fajnie elegancko wyglądają, ale juz widze ze muszę je zaimpregnować, bo jeżeli coś kapnie i nie zostanie od razu zmyte to czasami zostaja plamki Plytki kosztowały 48zl za metr AMFI - dzięki za wpadnięcie i miły komentarz wpadaj jeszcze Gosiek33: obrazy oryginalnie są współczesnej amerykańskiej malarki Trish Biddle, a dla mnie namalował je znajomy artysta. Wszystkie inne dodatki, na ktore zwróciłaś uwagę mam z allegro - jeżeli jestes zainteresowana to mogę ci napisac nazwy sprzedawców (maja fantastyczne dodatki własnie) DarioAs: Mam nadzieje że synkowi się nic nie stało. Ja dzieci jeszcze nie mam (mam ale w bliżej niesprecyzowanych planach ) Dzięki Ci za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Będę bardzo wdzięczna za te namiary. Urzekły mnie te dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam serdecznie. Ciekawie połączyłaś stylizowane elementy z nowoczesnością - fajny efekt powstał Podoba mi się Twoje biurko - super jest A poza tym to ... nie mam jak w swoim domku, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Gosiek33: 1. Sprzedawca Art_Galerie (nie wiem czy pisze sie z tą kreską czy bez) tu jest link do jego aukcji http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5957309 2. Sprzedawca cykusk i link http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9366806 3. Sprzedawca DekoLland i link http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6632767 Tych sprzedawców mam wypróbowanych. Lampa, którą mam na biurku w gabinecie też jest z allegro, niestety nie mogę juz znależć nicka sprzedawcy. Zyczę Ci miego oglądania i wybierania dodatków. W razie pytań - służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Śliczne wnętrza. Dodatki są rewelacyjne. Domek wygląda przytulnie. Bardzo podoba mi się obudowa kominka. Kupowałaś w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dorfi Witaj. Dzięki za słowa uznania - ja nie mogę się doczekać jak ty będziesz swój dworek wykańczać, pewnie będzie duzo bardziej autentyczny niż mój (u mnie to kompromis, mąz niestety nie jest fanem antyków- ach te chłopy...) Od razu przyznam sie że u ciebie w dzienniku bylam juz dobrych kilka miesiecy temu, ale nie wiem czy sie odezwałam. Obudowa kominka była robiona na zamówienie u faceta pod Bielskiem - jeżeli cie odległość nie zniechęca to mogę dać namiary (wiem że on ma corkę w Krakowie i często tam bywa...) Pokazałam mu zdjęcie obudowy, ktora mi sie poobała, wybrałam material (marmur dokladnie taki jak wewnętrzne parapety). Facet bardzo sprawnie złozyl mi ten kominek właściwie w jeden dzień i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. SERECZNIE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Odległość mnie nie zniechęca. I tak kominka nie będziemy robić wcześniej niż latem a przy ładnej pogodzie można się wybrać na przejażdżkę pod Bielsko Poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nadal analizuję Twoje fotki z wnętrz - b.ładne masz płytki łazienkowe w drugiej łazience - co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dorti namiary wysłałam Ci na priv Monia płytki kupowałam w MaxFliz na Zakopiance w Krakowie (ta dolna łazienka jeszcze jest na wystawie). Tam jest wlasciwie kilka róznych plytek i każda ma inna nazwę ale ogólnie (patrzę właśnie na fakturę zakupu) płytki nazywaja sie Orion Beige i Orion Ocre (dekory maja inną nazwe). Jak sie tam wybierzesz to jestem pewna, że je odszukasz mam chyba nawet jeszcze zdjęcia, które zrobilam tej wystawie zanim kupilismy te plytki, jak znajdę to mogę ci je podesłac ... będzie ci latwiej znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 OK, poproszę o fotki - z przyjemnością pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Monia wyslałam ci zdjęcie sklepowej łaznieneczki na priv - daj znac czy zdjecie sie wyswietla, bo ciągle jestem w tym nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Monia wyslałam ci zdjęcie sklepowej łaznieneczki na priv - daj znac czy zdjecie sie wyswietla, bo ciągle jestem w tym nowa Doszło zdjęcie, dziękuję Piękna umywalka i wc na tamtej fotce, ale reszta u Ciebie ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Monia Doszło zdjęcie, dziękuję Piękna umywalka i wc na tamtej fotce, ale reszta u Ciebie ładniejsza Mi sie też niesamowicie tamta umywalka podobała, ale niestety zajęłaby większą częśc mojej łazienki, no i wtedy byliśmy juz też na etapie dokładnego liczenia pieniążków. A w dużej łazience chcialam koniecznie mieć dwie umywalki, więc tez niestety nic by z tego nie wyszlo. Przed toba za to wykończeniówka, moze zaszalejesz i sobie cos takiego sprawisz? Będę miała wtedy duuuzo do podziwiania na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 O proszę, jak tu się gwarno zrobiło Coffee, wklej proszę tę łazieneczkę ze sklepu, też chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Mam nadzieję, bo chcę właśnie takie naprawdę stylowe rzeczy połączone ze starymi antykami Cały czas rozmyślam nad wykończeniem łazienek - pasowałoby mi nie dawać płytek łazienkowych (dawniej takich rzeczy nie było ), tylko np. naturalny kamień - marmur lub coś innego , choć Twoje płytki jak najbardziej przemawiają do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Moniu mój mąż takie rzeczy robi... tzn. marmurowe, granitowe itp. Ja planuję cuś takie w holu i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 kominki zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Moniu mój mąż takie rzeczy robi... tzn. marmurowe, granitowe itp. Ja planuję cuś takie w holu i kuchni No to masz to szczęście, że będziesz miała robociznę gratis, a i pewnie materiał w niższej cenie U mnie małżonek to tylko alarmy robi i sieci internetowe W tej sytuacji wolałabym, żeby kładł marmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Specjalnie dla dardurdki Sklepowa lazienka http://lh6.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SUQa2HMdOtI/AAAAAAAAA5k/2KOxdeH1iXA/s720/SP_A0020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts