monia i marek 31.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja też muszę sobie sprawić porządny ekspres, bo mój obecny ciśnieniowy nie chce ubijać porządnej piany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 31.05.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Monia a robiłas juz rozeznanie wśród ekspresów? Użytkujesz juz jakis...jesteś w stanie cos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 użytkuję ciśnieniowy, ale go nie polecam, bo tak, jak pisałam wczesniej - kiepsko ubija pianę do latte ja akurat ze względu na latte chciałabym porządny ekspres, bo taką kawusię lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A wogóle to jak juz sie doczekam tarasu i kostki to kobietki zapraszm na wizje lokalną..Dario ty to chyba z okolic Krakowa jestes, co? A ja mieszkam godzinę od Kr w stronę Bielska. a wiem ja mieszkam tam gdzie Monia i juz ją męczę, żeby mnie wzięła jak będzie do Ciebie jechać a teraz, jak mnie jeszcze zaprosiłaś, to tym bardziej będę męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 hej, wcale mnie nie musiałas męczyć od razu mówiłam, że Cię biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Coffee, czy ty masz może marmurowe parapety "breccia sarde"??? B. podobne do tych co ma Beauty, a i mnie dzisiaj właśnie ten kamień najbardziej się spodobał... i jeszcze mam pytanie o kominek, tzn. z jakiego kamienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 01.06.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dziewczyny oczywiście zapraszam do siebie Monia juz wie gdzie i telefon do mnie ma....więc nie widze przeszkód. A jak poczekacie tak ze 2 tyg. to będzie już taras dardurdka nie wiem niestety jak nazywal sie marmur z ktorego mam parapety, a kominek mam dokladnie z tego samego marmuru....jezeli chcesz to zadzwonie jutro do kamieniarza od ktorego kupowaliśmy to i sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dziewczyny oczywiście zapraszam do siebie Monia juz wie gdzie i telefon do mnie ma....więc nie widze przeszkód. A jak poczekacie tak ze 2 tyg. to będzie już taras dardurdka nie wiem niestety jak nazywal sie marmur z ktorego mam parapety, a kominek mam dokladnie z tego samego marmuru....jezeli chcesz to zadzwonie jutro do kamieniarza od ktorego kupowaliśmy to i sie dowiem Coffee przyznam się, że i do Twojego domku często zaglądam. Dziś się odezwałam, bo Twoje okolice bardzo mi znajome, może i ja z dziewczynami się zalapię . Piękne schody, piękna kuchnia. Swoją własnie przerabiam na białą , ale w trochę innym klimacie, bo ja na takiej wsi mieszkam i staram sie dostosować. pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 02.06.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Coffee, zdradź jeszcze, z jakiego drewna masz schody, czym i w jakim kolorze pomalowane, dziekuję, więcej pytań nie mam (na razie ). Do mnie stolarz przyjdzie dopiero w lipcu, ale już się nie mogę doczekać. Tylko że u nas są schody wylewane, więc pole do popisu mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jeśl dotrzemy to raczej po zakończeniu roku szkolnego, jak Monia będzie juz mieć wakacje więc i taras będzie Edziu, bardzo chciałabym Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.06.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jeśl dotrzemy to raczej po zakończeniu roku szkolnego, jak Monia będzie juz mieć wakacje więc i taras będzie Edziu, bardzo chciałabym Cię poznać Aniu, dla mnie termin bez znaczenia, chyba że wczasować się akurat będziemy. Ja też chciałabym Cię poznać, tylko ciekawe co nasza coffee na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.06.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oczywiście EDZIA mile widziana i wysoce wskazana - im więcej nas będzie tym weselej. Po zakonczeniu roku szkolnego jak najbardziej mi pasuje, bo wtedy tez mam znacznie więcej wolnego. Margoth i tu cie zdziwie - zdecydowałam sie na schody oklejane (tzn. w środku drewno, a na zewnątrz okleina), ktora jednak wygląda bardzo naturalnie, ale to juz chyba ze względu na kolor. Nazwy koloru niestety nie znam. Przyszedl do nas facet od schodów ze wzornikiem kolorów (pod kolorami same dziwne numerki), poprzykladalam go do okien i podłogi w salonie i całkiem ładny wyszedł. Plusem schodów oklejanych jest to że w zimie nie pracują i nie rozsychaja sie, a w drewnianych możliwe sa pękniecia po jakimś czasie. Oczywiśćie drewno to drewno, więc za drugim podejsciem nie wiem czy nie wziełabym jednak drewnianych - bo cena jest bardzo zblizona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dziewczyny oczywiście zapraszam do siebie Monia juz wie gdzie i telefon do mnie ma....więc nie widze przeszkód. A jak poczekacie tak ze 2 tyg. to będzie już taras dardurdka nie wiem niestety jak nazywal sie marmur z ktorego mam parapety, a kominek mam dokladnie z tego samego marmuru....jezeli chcesz to zadzwonie jutro do kamieniarza od ktorego kupowaliśmy to i sie dowiem Lalciu, byłabym Ci b. wdzięczna Choć stawiam właśnie na braccie... szkoda, że ja mam tak daleko, też bym pooglądała domek na żywo Ale pocieszam się że będzie okazja i wkleisz kilka nowych ujęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oczywiście EDZIA mile widziana i wysoce wskazana - im więcej nas będzie tym weselej. Coffee, jezeli to ten rejony o którym myślę chętnie skorzystam z zaproszenia, bo lubię te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 03.06.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A takie widoki mamy w okolicy niczego tu nie brakuje. Są i góry i jeziora. Jak mam gorszy nastrój to wsiadam w autko, 10 min i jestem w jakimś ładnym miejscu i od razu robi mi sie lepiej http://lh4.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/Shj0N2_EhEI/AAAAAAAABbM/piVXC4gUaJk/s576/DSC00035.JPG http://lh4.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/Shj0SBdfevI/AAAAAAAABbU/5_u5x8QDuCI/s400/DSC00033.JPG coffee82, czyżby ktoś tu był z bieszczad? i miał blisko na zapore w miejscowości na M? , a jeśli się pomyliłam to napewno bardzo podobny krajobraz. Piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 03.06.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Niestety nie mieszkam w Bieszczadach To akurat okolice Bielska i Zywca - wygląda na to że w różnych częsciach kraju mamy podobne piękne widoki. dardurdka - to moze kiedys będziesz gzies kolo mnie przejeżdżała i wtedy mnie odwiedzisz Nazwy kamienia jeszcze nie znam, bo zabadziewiłam gdzies nr do faceta....ale moze gdzies na jakiej fakturze odnajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nic nie szkodzi Pożyczyłam sobie zdjęcia Twoich okienek do wizualizacji, mam nadzieję, że się nie gniewasz??? Naleciało mnie na złoty dąb i nie wiem już co robić?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.06.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Coffee, znowu siedziałam u Ciebie w domku Już teraz jestem zdecydowana na okna złoty dąb Jak to dobrze, że można sobie tak wszystko pooglądać, ile wątpliwości to rozwiewa Dziękuję Ci za tą galerię!!! Że można (oprócz kradzieży okien do wizualizacji) podglądnąć wiele innych rozwiązań i przekonać się jak to wygląda w codziennym życiu... a u Ciebie wygląda rewelacyjnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 03.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witaj Coffee, aż mi się wierzyć nie chce, że dopiero dzisiaj trafiłam do Twojego pięknego domku...... No cuda po prostu...... Wnętrza przepiękne, gustowne i 1000% w moim klimacie Gratuluje gustu i smaku. Będę do Ciebie zaglądać z największą przyjemnością Tymczasem mam pytanie o żyrandol w jadalni......no cudny jest, szukam takiego do holu i mam już kilka typów, ale ten Twój powalił mnie na kolana. Jeśli możesz podaj mi na niego namiary No i o te lampki kuchenne górne mam pytanko, nie mogę nigdzie znaleźć takich stylizowanych, wszędzie nowoczesne halogenki Gdzież mam je nabyć??? Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 04.06.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dardurdka podoba mi sie twoj dom z oknami złoty dąb. Planujesz nadal dwukolorowe (biale od środka)? czy oklejane z dwóch stron. Parapety marmurowe super. Portal kominka zrobilabym z takiego samego marmuru (ja tak mam). Na kiedy mają byc okna? giness bardzo dziękuję za miłe słowa Zyrandol w jadalni z resztą tak jak i kinkiety do niego są z firmy LIRIO (to włoska firma). Kupiłam je w sklepie Witek w Krakowie. Z tego co widzę na stronie producenta to chyba żyrandole te nie są już w ofercie...ale może są ciągle do dostania w sklepie w Krakowie...Wklejam ci link do strony firmy http://www.lirio-light.com (szczerze ci powiem, ze wydawoło mi sie ze poprzednia kolekcje była ciekawsza, bo bylo w niej więcej stylu retro...teraz wszystko jest jakies takie super nowoczesne - czego ja nie lubię). Jeżeli jestes z okolic Kr to przejechałabym sie do sklepu bo lapmy te nie są tanie, więc moze maja to i owo z wczesniejszych kolekcji (był tam jeszcze jeden żyrandol, który też by ci sie mysle spodobał, mnie w każdym razie powalil na kolana...i mialam duzy problem na co sie zdecydować..) Lampki (te lekko tulipanowe?) kupione byly w salonie w którym zamawialiśmy kuchnię (lokalnie) - wydaje mi sie ze można je dostac bez problemu w większosci firm zajmujących sie robieniem kuchni na wymiar. Mam nadzieję ze pomogłam i że uda ci sie upolować żyrandol którego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts