DarioAS 30.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Akuś, to taras Coffee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Akuś, to taras Coffee no coś Ty? nie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 03.10.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Hej Kobietki !!! Jak milo ze ktos odwiedza moj domek nawet ja ja go zaniedbuję. A więc jestem...jestem tylko pracy jest duzo. A przynoszę nie tylko kawkę ale i sniadanko http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1647/PreviewComp/SuperStock_1647R-32970.jpg Jak samopoczucie u Szanownych Forumowiczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 mnie się od razu poprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 05.10.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale mam dzisiaj nastrój...... Jak nie urok to...nie powiem co...Siedzę soie wczoraj wieczorem ze znajomymi, pichcimy sobie cos milo, gawędzimy, az tu nagle mi sie oprawka od okularów rozleciała. To założylam sobie szkielka kontaktowe (ktorych nie lubie) i po ktorych mnie jeszcze dzisiaj oczy bolą (chyba od tego grzebania w nich wczoraj). Więc szykuje sie kolejny wydatek...i czas tez wykombinowac muszę....na badanie wzroku i zamawianie nowych okularów i jeżdzenie wkolo, bo nikt od ręki mi wszystkiego nie zrobi...o zgrozo...Boże jak ja nie lubie takich numerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 05.10.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Kurka wodna, ten tydzien będzie pod wezwaniem popsutych okularow i pełzania po okulistach http://www.bbc.co.uk/schools/gcsebitesize/english_literature/images/ellordplot10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no czesć niezazdraszam nieplanowanego wydatku ale nie raz jest tak, ze żal na coś wydać a potrzeba by było juz zmiany i tego się trzeba trzymać- juz czas przyszedł na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 05.10.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Aka z Ina właściwie to tak - tylko ze strasznie te oprawki lubilam..W między czasie zdązylam sobie zrobic nowe okularki, ale mam wrazenie ze szkiełka nie sa w nich dobrze dobrane i ich nie lubie....i...dlatego wlasnie jest to dla mnie problem. Boje sie ze znowu mi cos zle dobiorą, ja zaplacę a okularki (w bardzo ładnych oprawkach nawiasem mowiąc) będą sobie lezec w szufladzie Wiesz jak jest ze secjalistami jeden dobry na pięciu innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a to trzeba zatem zrobić takie same szkiełka jak w tych popsutych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 albo wogóle zrobić takie same o ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale pech Ale dzięki Tobie sobie uświadomiłam, że moje oczy już od dawna błagają mnie o taki wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.10.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Iwonko - nie zwlekaj w takim razie i przejdz sie do okulisty, szkoda oczu. A ja mam dzisiaj spokojniejszy dzien, więc wklejam kilka fotek zrobionych wokól domu. Jak widac doczekałam sie schodków na taras, ale nie doczekalam sie trawy. Inwestycja pod tytulem trawa, zostaje na wiosnę. http://lh4.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SsxIroHZadI/AAAAAAAAC24/L0o3ozpp4mg/s512/100_0156.JPG http://lh5.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SsxI_B48tiI/AAAAAAAAC3U/-0LoYLXpRZQ/s640/100_0155.JPG http://lh3.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SsxJKxxz_qI/AAAAAAAAC3w/_ZeSj5xCB8k/s640/100_0154.JPG http://lh6.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SsxJYkD_a6I/AAAAAAAAC30/ur1yOvDuOfg/s640/100_0153.JPG http://lh3.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SsxJnnw4nOI/AAAAAAAAC4U/n5jqoWbnD08/s640/100_0150.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ależ ten Twój taras pięknie w całości wyglada!!! i jak zielono sie zrobiło...pięknie!!!! niewiem czy juz Ci mówiłam, ale bardzo mui sie podoba wa podbitka super wyglada ten klombik z wrzosami...pieknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 trawke przeżyjesz, zaraz i tak śnieg spadnie a reszta super wygląda, wrzosowisko będzie eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.10.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dario, Aka cieszę się, że się podoba Własnie słyszalam, ze straszą w TV deszczem ze śniegiem w przyszlym tygodniu brrrr....a po cichu liczylam na to ze zima nas ominie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aniu, do okulisty na pewno się wybiorę, choć nie mam dużej wady wzroku, bardziej takie zmęczenie... a drewniany taras to teraz i moje marzenie Pięknie to wymyśliłaś, te półokrągłe alejki dodają uroku i ta lawenda??? i wrzosy, moje ulubione jesienne rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Coffee, ja się wpraszam latem na wąchanie kwitnącej lawendy. Zapach będzie oszałamiający w tej alejce, fajnie to wymyśliłaś. No i kawa na Twoim tarasie, bosssko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.10.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dardurdka ja tez jak widac na załączonym obrazku uwielbiam lawendę. Ona docelowo pójzie jeszcze dalej, prawie do tarasu gdzie mam zamiar takim zawijasem ja zakonczyć. Ten moj ogrod to takie nieśmiale początki dopiero, ale oczami wyobrazni widzę - jak wyglada juz z trawą, zrobionym oczkiem-stawkiem...i doczekac sie nie moge. Tola zawsze będziesz u mnie mile widziana. Zapraszam w lecie na kawke i szarlotkę na tarasie obowiązkowo. Dario dzięki ci kobieto za mile slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.10.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jak tak samopoczucie szanownych Forumowiczek w ten deszczowy dzionek? Dzisiaj jest idealny dzień na to, zeby zapalic w kominku i posiedziec z ulubiona książką. Chociaz nie ukrywam, ze gdyby bylo cieplej i slonecznie to tez bym sie nie obrazila. A więc WITAM SOBOTNIO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam, witam i też z kawusią biegnę...http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts