Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Dworek C80-CZYLI JAK ZBUDOWAĆ I NIE ZWARIOWAĆ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 839
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Jak miło kobietki że wyciągnęłyście moj domek z otchlani drugiej, a moze juz nawet trzeciej strony :p Ja niestety nie na wywczasach, tylko ciagle cos sie dzieje, cos trzeba zrobic, zarobic, posprzątac...same doskonale wiecie. Zdjęc zadnych nie wklejam bo nic nowego sie chwilowo nie dzieje. Jak doczekam sie firan/zaslon lub innych nowosci to je tutaj wrzuce.

A z innej beczki - ale nas tą grypą z Ukrainy straszą,co? Myslalam sie o dzidziusia wreszcie postarac, ale tak sobie znowu mysle, ze jak za chwile wszyscy będą chorowac (a ja mam taka pracę ze sie codziennie z kilkoma osobami -takze dziecmi, ktore ciągle albo kaszla albo smarkaja musze spotkac) to sie moze nieciekawie zrobic...

Tak czy inaczej milego dzionka życzę :D :D

NO no no...a juz myśllałam ze tylko ja taka niezdecydowana jestem :oops: jak miło wiedziec ze mam towarzystwo :D :D :D

To moze sie umówmy ze majstrujemy wszystkie i będzie nam rażniej :wink: :wink: :wink:

Ktoś mi tu kiedys na forum napisał ze "kazdy czas jest dobry a równocześnie nieodpowiedni na dziecko" i ja sie chyba z tym zgadzam. Poprostu jak sie oczami wyobrazni widzi swoją rodzine z dziećmi, to trzeba sie na tym skupic a resztę najprościej w świecie olać :roll: :p i juz.

Arctica - dom i tak sie wykonczy, z brzuszkiem czy bez i z maluszkiem czy bez maluszka.

Dardurdka - twoja córcia jest taka śliczna ze nad drugim bym dlugo nie myslala. Niech ma sie z kim bawic. (ja z reszta tez o dwojce mysle...) Dzieciaki odchowasz i będziesz młodą i pełną wigoru mamą :p