DarioAS 12.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja chętnie tą kawkę.. co za bury poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 u mnie to samo... ja już dzisiaj drugą sobie zaserwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dobra myśl ja to nawet sobie parzoną zrobię tym razem, bo mi samo oko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja to se nawet drzemkę strzeliłam . Pozdrowionka dla gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 12.10.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzieki za pozdrowienia kobietki Ja tez dzisiaj na kawie jade. Cieplutkie pozdrowienia przesylam na ten deszczowy wieczor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 14.10.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ale pogoda pierwszy śnieg Będziemy niedlugo o świętach myślec. Jak sie grzejecie dzisiaj? http://www.easternsunprintworks.com/greeting_cards/christmas/snowflakes/fullimages/BlueSnowFlake.jpg A mialam jeszcze tuje sadzić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hejka Coffe! Dawno mnie u Ciebie nie było , A tu taaaaak pięęęęknie! Masz już tak fajnie zagospodarowane obejście i nie ma ...błocka I wrzosy rozkładają mnie na łopatki.Juz wiosna wszystko się rozrośnie to dopiero będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 coffee-gdzie jesteś jak Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Na wywczasach pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Albo przed kominkiem siedzi z książką i lampką winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.11.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jak miło kobietki że wyciągnęłyście moj domek z otchlani drugiej, a moze juz nawet trzeciej strony Ja niestety nie na wywczasach, tylko ciagle cos sie dzieje, cos trzeba zrobic, zarobic, posprzątac...same doskonale wiecie. Zdjęc zadnych nie wklejam bo nic nowego sie chwilowo nie dzieje. Jak doczekam sie firan/zaslon lub innych nowosci to je tutaj wrzuce. A z innej beczki - ale nas tą grypą z Ukrainy straszą,co? Myslalam sie o dzidziusia wreszcie postarac, ale tak sobie znowu mysle, ze jak za chwile wszyscy będą chorowac (a ja mam taka pracę ze sie codziennie z kilkoma osobami -takze dziecmi, ktore ciągle albo kaszla albo smarkaja musze spotkac) to sie moze nieciekawie zrobic... Tak czy inaczej milego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Super, że się w końcu zdecydowaliście Bo już piszesz o tym dzidziusiu odkąd się znamy Nie martw się grypą, najwyżej na zwolnienie pójdziesz Trzymam kciuki!!! i czekam na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no, no coffee powazne zmiany sie szykuję Gratuluję decyzji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.11.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A bo ja taka niezdecydowana jestem http://blogs.trb.com/features/family/parenting/blog/decision-making.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a tam niezdecydowana... To po prostu bardzo poważna decyzja, która zmienia resztę życia, na szczęście na lepsze (piszę z doświadczenia, ale ja też niezdecydowana bo nad drugim już myślę drugi rok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 bo nad drugim już myślę drugi rok No to będziemy się licytować... ja 12 , chociaż teraz to się coraz częsciej zastanawiam czy nie za późno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ha, to może nie myślmy tylko... do dzieła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No to pa... Żartuję, najpierw muszę chałupę dokończyć, z brzuchem ciężko się będzie schylać , a co dopiero na dach włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja też żartuję, na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 03.11.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 NO no no...a juz myśllałam ze tylko ja taka niezdecydowana jestem jak miło wiedziec ze mam towarzystwo To moze sie umówmy ze majstrujemy wszystkie i będzie nam rażniej Ktoś mi tu kiedys na forum napisał ze "kazdy czas jest dobry a równocześnie nieodpowiedni na dziecko" i ja sie chyba z tym zgadzam. Poprostu jak sie oczami wyobrazni widzi swoją rodzine z dziećmi, to trzeba sie na tym skupic a resztę najprościej w świecie olać i juz. Arctica - dom i tak sie wykonczy, z brzuszkiem czy bez i z maluszkiem czy bez maluszka. Dardurdka - twoja córcia jest taka śliczna ze nad drugim bym dlugo nie myslala. Niech ma sie z kim bawic. (ja z reszta tez o dwojce mysle...) Dzieciaki odchowasz i będziesz młodą i pełną wigoru mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts