Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Dworek C80-CZYLI JAK ZBUDOWAĆ I NIE ZWARIOWAĆ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 839
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na blondynka z niebieskimi oczami nie mam szans - genetyka :lol: Oboje ciemni i tak dziwne że córka ma ciemny blond :lol: pewnie po dziadku :lol: :lol: :lol:

Ale taki czarniutki z czarnymi oczami może być :wink: i nie za duży, żeby łatwiej było urodzić :lol: chociaż tego najbardziej się boję i przez to zwlekam (jeszcze nie zapomniałam :o )

Ależ jestem jestem szanowne koleżanki :p :p :p Mnie nie tak łatwo przestraszyć. A mi dziewczynka chodzi po głowie, nie chlopczyk...chociaz na koncu to i tak wszystko jedno byle by dzieciątko zdrowe było.

Dardurdka ja sobie wymyslilam ze idealnie byloby mi miec dzidziusia lipiec/sierpień (bo wlasny interes rozkręcam i tak na prawdę to powinnam sie chyba tym biznesem zająć a nie macierzyńswem. Ale jakos tak mam ochotę sie zbuntować) bo mysle ze po miesiącu przerwy moglabym do pracy wrócic. Na szczęscie pracuje głównie w domu więc chyba jest to do zrobienia...

Niestety na lipiec juz sie nie zalapię.....

Milej niedzieli życzę :p

O pupę sie nie boję bo w cc wierzę :wink: :wink: :p Ale zdaje soie sprawę, ze miesiąc to malo czasu na cokolwiek.... :-?

To lepiej nie wierz bo ja miałam tak jakby 2 w jednym i jeśli ten szef na brzuch boli tak samo jak ten "na pupie" to dziękuję i za takie rozwiązanie :( Ale oczywiście zawsze trzeba mieć nadzieję, że wymyślą jakąś alternatywę dla porodu :lol:

Witojcie! wtrącam się -jestem za porodem naturalnym.Cc to jest jednak operacja i myślę ,że o wiele dłużej się po niej dochodzi do siebie. U mnie szwy to była pecha w porównaniu z....hemoroidami :lol: :lol: ,które w połączeniu z raną dawały efekt horroru.Ale ,co tam o takich bólach się zapomina szybko patrząc na śliczniusie dzieciątko.