Dorfi 04.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jak dobrze, że się odezwałaś, to Cię znalazłam. Przynajmniej u Ciebie link w stopce działa. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Coffe, dawno mnie nie było Ten Twój ażurowy komplecik (czajniczek itd) jest biały? Bo mam podobny ażurek, ale bardziej w kremie i się zastanawiam, czy biały jest też faktycznie do dostania. Piękne firany, jak wszystko u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 15.04.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Hej Dario jak miło że wpadłaś. Czajniczek to jasny krem - zdecydowanie nie biel. Niestety zdjęcia kłamią....Miło mi że zasłony się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.04.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Czyli taki jak mój? http://i39.tinypic.com/2j5dovd.jpg To mów, gdzie kupiłaś... Boski ten czajniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 23.04.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dario czajniczek kupiłam w małej kwiaciarni u mnie. Właścicielka uwielbia styl vintage, także pełno tam zawsze różnych drobiazgów....czasami jak mi cos wpadnie w oko to kupuję Ostatnio dokupiłam tam śliczne talerze, które znakomicie nadają się na cieasta, ciastka i inne przekąski - gdybym potrafiła wklejać zdjęcia na nowym forum to bym je wkleiła - niestety nie umiem i powiem szczerze że nowego FM nie bardzo lubię i na razie uczyc mi się nie chce Myślę że taki czajniczek można w wielu miejscach kupic, bo nie jest to firmówka ani nic takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Talerze i u nas widziałam, tylko ta cena.. Jak uporam się z ogródkiem i elewacją, to dopiero mnie będzie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.04.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Coffee, znowu spacerowałam bezkarnie po Twoim domku )) Za każdym razem baaardziej mi się podoba!!! I odkrywam nowe rzeczy, np. podłogi... z czego są??? Strasznie mi się podobają wąskie a długie deseczki, a u Ciebie właśnie takie są!!! A ja wcześniej tego nie widziałam (i tu chciałam wstawić zawstydzoną buźkę, ale kompletnie nie wiem gdzie jej szukać na tym nowym fm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 29.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 coffee82 wnętrza na prawdę cudnie urządzone, wnętrza wydają się takie ciepłe, wszystko do siebie pasuje detale dodają uroku. A kuchnia szkoda słów. Też taką chciałabym mieć w przyszłości ale mogę sobie jedynie pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 29.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 coffee82 wnętrza na prawdę cudnie urządzone, wnętrza wydają się takie ciepłe, wszystko do siebie pasuje detale dodają uroku. A kuchnia szkoda słów. Też taką chciałabym mieć w przyszłości ale mogę sobie jedynie pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.05.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dardurdka moje drewniane podłogi to bambus - na dole mam ładniejszy ciemny, a na górze ze względu na finanse jaśniejszy (ale nie najjaśniejszy, bo ten zupełnie jasny mi sie już nie podobał). Wymiary desek to 92cm na 10cm. Ten ciemny prezentuje się ładnie i jest tańszy od parkietu. A z innych rzeczy to jak się czujesz kobieto? Idę zajrzeć do ciebie A propos ja też nie umiem się nowym FM posługiwać, buźkę umiem tylko jedną wstawić bo ine wskakują mi tam gdzie nie chce... Posadziłam przed domem rhododendrony i azalie, mam dwie ładne donice ze świerkiem białym przed domem ale nie wiem jak wkeić zdjęcia Jak będę miala trochę czasu to spróbuję coś wrzucic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.05.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Zgodnie z obietnicą wklejam kilka fotek: http://lh4.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S-RItOCzUKI/AAAAAAAADXQ/3SYfy9NPsAc/s640/100_0610.JPG http://lh5.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S-RIgjBSlaI/AAAAAAAADW8/pJ-cVy7F6LY/s640/100_0615.JPG http://lh4.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S-RI29J8QkI/AAAAAAAADXY/MJOYDqLv_VQ/s640/100_0603.JPG http://lh5.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S-RIvRdz58I/AAAAAAAADXU/J_gBthtTzSE/s512/100_0606.JPG Rosnie pierwsza trawa (i chwasty...) i pojawia się trochę koloru: http://lh5.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S-RIk3Tx5DI/AAAAAAAADXA/o-eSPa5JDFI/s640/100_0612.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.05.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Mamy kilka takich okazów (spokojnie nie zamierzam go jeść mimo że mój mąż twierdzi że to jadalne:eek:) - czyzby mąż chciał się mnie pozbyć http://lh6.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S-RIUttf1wI/AAAAAAAADW0/d6IFxkl3aEY/s512/Mitr%C3%B3wka%20p%C3%B3%C5%82wolna.JPG I oczywiście czajniczek też musi być http://lh6.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/S-RIbImZyTI/AAAAAAAADW4/yEwSDQN8ua0/s512/100_0623.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.05.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A to pochwalę się jeszcze że donice które stoja przed wejściem malowałam własnoręcznie. Mam jeszcze dwie pomalowane - czekają w garażu aż coś w nich posadzę....ach te zakupy zakupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.05.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Aniu, ja zawsze z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ oglądam nowe zdjęcia w Twojej galerii. Donice są przepiękne!!! Sama marzę o takich, w które zmieściły by się wielgaśne bielunie A czajniczek to po prostu rewelacyjny !!!! Te podstawki pod niego wyglądają cudnie, gdzie można takie cudeńko kupić??? Za bambusem lecę się rozejrzeć, bo bardzo mi się spodobał A co do samopoczucie, to niestety bez zmian ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 08.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Gratuluje pieknej kostki wokol domu, coraz ladniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witaj Coffe! niezmiennie zachwycona jestem Twoim domkiem! Jest tak przytulnie domowo ,że aż się nie chce wychodzić Wokół już masz tak wszystko zagospodarowane i dopracowane.Ciekawa jestem jak sprawuje się kostka przed wejściem do domu ?.Chodzi mi o utrzymanie w czystości.Sama planuję wyłożyć tarasik wejściowy kostką i zastanawiam się jak to jest z myciem .Niektórzy używają do tego karchera .Jak Ty sobie z tym radzisz.?I drugie pytanie dotyczy donic .Jaką farbą je malowałaś ?Wyglądają cudnie!Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.05.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) Iwonko bambus taki do dostania w prawie każdej castoramie:) Pracujesz czy zdecydowałaś się pobyć w domu jednak? Beauty kostka na wejściu przed domem sprawuje się super. Moje sprzątanie polega na tym że jak sobie przypomnę to biorę miotłę i parę razy w lewo i w prawo pozamiatam, choć zaznaczam że samo wejście z kostki jest właściwie pod zadaszeniem, więc ani tam nie pada ani za bardzo nie wieje....Lekki kłopot jest na samym początku po ułożeniu, bo na kostce jest dużo piasku, który trzeba zamiatać żeby zasypał wszystkie szparki między kostkami i piasek trochę wnosi się do domu. Nie jest to duży problem, chociaż ja miałam przy wejsciu mopa do ścierania tak że likwidowałam problem koło drzwi A wizualnie jestem bardzo zadowolona, myślę ze żadne płytki na wejsciu nie wyglądałyby lepiej:):) Nawiasem mówiąc piękną kostkę układasz u siebie, wrzucaj fotki z postępów prac. Grazi dzięki za miłe słowo, miło że zaglądasz Edytowane 9 Maja 2010 przez coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.05.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Pracuję ale ciągle jestem ciekawa, gdzie można kupić czajniczek i resztę z tej pięknej zastawy???? Wszystko by mi lepiej smakowało w takich skorupkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.05.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Czyli taki jak mój? http://i39.tinypic.com/2j5dovd.jpg To mów, gdzie kupiłaś... Boski ten czajniczek Przegapiłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.05.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Iwonko akurat to zdjęcie z filiżanką i ciastem to własność DarioAS. Ja niestety takich filiżanek nie posiadam. Ja moje skorupki kupuję żeby było śmieszniej w małej lokalnej kwiaciarni której właścicielka lubuje się w stylu retro/vintage i często ma własnie do kupienia tego typu skorupki....wiem to nie pomoże ci w zakupie. Ale nie są to rzeczy markowe i sądzę że można je dostać w wielu miejscach. Patrzyłaś na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts