coffee82 21.06.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Dzięki za pochwały :D:D Paty Mam tam posadzoną lawendę i wrzosy, a w przepisie jest margaryna, myślę, że wszystko jedno czy użyje się margaryny czy masła:) Edytowane 14 Grudnia 2010 przez coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Mam tam posadzoną lawendę i wrzosy, a w przepisie jest margaryna Przeczytałam ten post najpierw i czytałam go kilka razy, żeby zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 21.06.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Famelia no tak faktycznie to była skondensowana odpowiedz ale myślę że Paty wiedziała o co chodzi do strzału;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Na pewno, ja po prostu rozpoczęłam lekturę od Twojej odpowiedzi i złapałam zwiechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A kto powiedział ,że ciasto nie można posypać lawendą?:) Przepis skopiowałam ,córka się za pieczenie weźmie.Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.06.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witaj, tak powoli odwiedzam "starych znajomych" i aż łza mi się w oku kręci Pięknie coffee u Ciebie. A donice, no, no!!! Może i w końcu i ja spróbuję, bo rzeczy do przemalowania mam całą masę Ogród masz powalający!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Alez masz wypasiony grill ! cudnie u ciebie, a jak patrze jak masz pieknie zagospodarowany teren i pomysle o swoim to nie wiem czy mam plakac czy sie smiac moze przegapilam ale napisz czym malowalas donice? Tez mnie zaczynaja krecic robotki reczne, a bylam przekonana ze sie totalnie do tego nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.06.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 coffe jestem lekko podlamana .Nie wiem ,jak u Ciebie ,ale moje donice coś zaczynają żółknąć od momentu ,kiedy wsadziłam rośliny i zaczęłam podlewać .Może zrobiłam jakiś błąd w malowaniu?Sorki za czcionkę ,ale się śpieszę i nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xpres 22.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witaj coffe82, fajnie tu u Ciebie, kostka z Libetu jet poprostu piekna, ja tez mam zamiar taka polozyc tylko kolor Melange, taras jest jeszcze ladniejszy, to drewno poprostu cudo, chcialbym kupic podobny stol i krzesla, czy mozna wiedziec ile dalas i gdzie kupilas, traktorek tez wydlada dobrze, tylko czy jest z koszem jaki silnik, jak sie sprawdza, jaka firma i ile musze przygotowac gotowki wiem ze troche duzo tych pytan jak na pierwszy raz ale wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 23.06.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) googulek Ja ze swoim malowaniem to nic w porównaniu do twojej przerobionej lampy A donice pomalowałam najzwyklejszą farbą, taką jaką malowaliśmy pokoje w domu :oops: Mąż stwierdził, że sie taka farba nadaje, o więcej nie pytałam. Beauty donicę pomalowałam farbą, która została po malowaniu pomieszczeń w domu....i nic się nie dzieje, nic nie żółknie. Może u ciebie to jest jakas reakcja na zetknięcie z wodą...?? Czym Ty malowałaś swoje donice? xpreswitaj. Stół kupiony ws Makro za ok. 800zł -trafiłam na przecenę (20%), krzesła Jysk też kupione na przecenie po ok. 150zł (wszystkie z regulowanym oparciem), parasol Castorama ok. 230zł - kupując w ten sposób zaoszczędziłam ok. 800zł. A traktorek sprzedaliśmy wczoraj. Mąż doszedł do wniosku, że mamy za małą powierzchnię do koszenia, żeby jeździć traktorkiem, poza tym traktorek nie miał kosza. Dzisiaj jedziemy do Casto kupić kosiarkę z koszem :) Edytowane 23 Czerwca 2010 przez coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Malowałam farba fasadową decorala polinit ,niby nadaje się na zewnątrz .Nie wiem ,pewnie to jest od wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wpadłam z rewizytą i ... ZACHWYCONA JESTEM!!!!! To się nazywa piękny i dopracowany w szczegółach dom! Najbardziej zazdroszczę podwójnych rozsuwanych drzwi do garderoby, super rozwiązanie i oczywiście zagospodarowanego ogrodu! Taras cudny, aż chce się tam być, więc nie dziwię się wcale,że tak chętnie tam przebywasz Mam pytanko, czym macie wyłozony taras??? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xpres 25.06.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 dzieki coffee, ja do takiego wniosku nie dojde ze mam za mala powierzchnie do koszenia, zwlaszcza ze nie lubie chodzic za kosiarka, w poniedzialek zagladne do makro i hurtowni odrodniczej, rozgladne sie za stolikiem i krzeslamipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.06.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Karolina i Artur jak miło że wpadłaś Na tarasie mamy drewno egzotyczne Banquiraj (pisze sie je pewnie inaczej....) Jest to drugi sezon tego tarasu, drewno sprawuje się b. dobrze. Trzeba go 1-2 razy w roku zaolejować, żeby ładnie wyglądało. Nie daj sie namówić na drzewo nieegzotyczne bo widziałam u znajomych co się z nim dzieje - wychodzi żywica, przykleja się do stóp i brudzi dom - masakra (znajomi rozebrali taras....) Chociaż z tego co wyczytałam u ciebie wynika że planujecie płyty Libet (bardzo ładne). xpres Wiesz mąż skosił ogród raz i już zatęsknił za traktorkiem, chociaż kosiarka ma kosz i jest mniejsza więc można nią dojechać w różne miejsca..najlepiej to byłoby posiadać traktorek, kosiarkę i podkaszarkę....tylko że finanse na to nam teraz nie pozwalają...;) Ogród mamy też niemały bo 21 arów - znając mojego męża to w następnym sezonie będzie kupował traktorek:rolleyes::rolleyes: A tym czasem uważam że dobrze mu zrobi jak sobie trochę za kosiarką pospaceruje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Nooo koooochana... z takim tarasem, z taaaakim grilem... to się nie dziwię, że impom nie ma końca:rolleyes: Ślicznie u Ciebie... i trawa taka.... mięciutka, tłuściutka, piękna!!! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 No i co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.08.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Coffee pewnie się wczasuje albo przetwory robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 20.10.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ale zaniedbałam wątek...aż go znależć nie mogłam. Ale na usprawiedliwienie mam dobry powód. Po pierwsze w domku ze spraw budowlanych niewiele się dzieje - są zasłony w sypialni i mąż posadził drzewo przed domem. Postaram się jeszcze dzisiaj wkleić foty. A po drugie po 11 latach związku postanowiliśmy się wreszcie pobrać i wszystko zorganizowaliśmy w jakieś 3 miesiące. Głównie dlatego zniknęłam z FM - miałam sporo do obmyśłenia i załatwienia. Ślub odbył się 16.10.2010 i skończył się Happy End'em - oboje powiedzieliśmy TAK Jak będę mieć jakieś foty to może coś wrzucę. Idę nadrabieć forumkowe zaległości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 20.10.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 GRATULACJE!!!! I ALL THE BEST !!! Pozdrawiam cieplutko andrea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.10.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Cofffe ,gratulacje wielgachne !! Życzę szczęścia i jeszcze raz szczęścia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts