Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Dworek C80-CZYLI JAK ZBUDOWAĆ I NIE ZWARIOWAĆ

Recommended Posts

Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel :)

http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg

Edytowane przez Nelli Sza

• Odpowiedzi 839
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świąt pięknych śnieżnych,

mrozem malowanych.

Prezentów tylko takich...

długo pamiętanych.

Sylwestra w tańcu szalonego

w szampanie skąpanego.

Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc

a świt się światem rozniesie

niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj

i ...spod stołu podniesie!

Boże narodzenie to czas,

by przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia

miłości, spokoju i radosnych chwil

spędzonych w gronie rodziny

życzy Justyna

I jak humorki po Nowym Roku? Mi stary rok przeleciał w takim tempie, że to aż niemożliwe. Ciekawe czy i z tym tak będzie...i dlaczego tak się dzieje, że czas tak ucieka..W tym roku bedziemy musieli dołożyć kilka żeberek do kaloryferów w sypialni na górze i chyba w gabinecie na dole - sypialnia jest duża i z jakiegoś powodu często jest tam chłodniej niż w reszcie domu...i może uda się zrobić barierkę do schodów...:p

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...

Zatęskniłam za FM na maxa. Wiem wiem...długo mnie nie było i zaniedbałam wątek. Na usprawiedliwienie napiszę, że miałam trochę problemów zdrowotnych i lekką załamkę, ale już wszystko wróciło do normy :p

Z domowych rzeczy doczekałm się jadalni. Co prawda do szczęścia brakuje mi jeszcze jakiego barku/komody czy czegoś takiego, ale nie da się mieć wszystkiego na raz...Tak sobie myśle że może w końcu na wakacjach dokończymy schody - zamontujemy barierkę. Ale aby to zrobić to musimy znaleźć kowala, który nam reszty domu nie zrujnuje.....hmm jak to zrobic?

ok ponizej spróbuję wkleic zdjęcia jadalni..mam nadzieję że jeszcze pamiętam jak to się robi:razz:

100_0128.JPG

100_0125.JPG

100_0124.JPG

100_0120.JPG