coffee82 15.12.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Zakrzewianka Oj, na dekoracje to jeszcze stanowczo za wcześnie... tak ta końcowka przebiega powoooooli.... I coraz bardziej się ciągnie. Konca nie widać achhh skąd ja to znam spokojnie wykończeniówka cie nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 I cos dla Moni http://www.lazienki-lux.com.pl/photo/3760.jpg Coffee - pięknie dziękuję!!!!!!!! Taką właśnie muszę mieć Jak masz jeszcze cos dla mnie to wrzucaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Monia, ja znów napiszę tylko tyle, co przy zasłonach.. właśnie tak sobie Twój dom wyobrażam... piękna ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Monia, ja znów napiszę tylko tyle, co przy zasłonach.. właśnie tak sobie Twój dom wyobrażam... piękna ta łazienka Tak, piękna Właśnie zapożyczyłam tę fotkę i wrzuciłam wśród inspiracji łazienkowych w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 a co powiesz na taka http://img216.imageshack.us/img216/8418/rmsoldhousemamavintagebjp0.jpg przepraszam ze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Coffee, proszę napisz mi szerokość szprosów w Twoich oknach, bo ja już normalnie obłędu dostaje... Normalnie nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Coffee, proszę napisz mi szerokość szprosów w Twoich oknach (8mm czy 18mm???), bo ja już normalnie obłędu dostaje...nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 18.12.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 dardurdka proszę napisz mi szerokość szprosów w Twoich oknach (8mm czy 18mm???), Szprosy u mnie mają ok. 20 mm - i wg mnie wyglądają super To niesamowite ile czlowiek decyzji musi podjąć w trakcie budowy przy wyborze każdego elementu. Czasami wydawalo mi sie że byloby łatwiej gdyby ilosc mozliwych kombinacji byla choc trache mniejsza oczywiscie nie byloby tak zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 18.12.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Wyglądam właśnie przez okno i totalne bajoro widzę - gdyby ktos chcial zakupic dla mnie prezent na święta to o amfibię poproszę - nigdybym nie pomyslala że błoto stanie się moim największym wrogiem w nowym domu... Rozmawiamy juz z panem od utwardzania wszystkiego, ale przed świętami pewnie i tak juz nic nie zrobi (a i pieniądze mamy poinwestowane, pasowało by jeszcze poczekac.....tylko ze czekac sie nie da) Z innych rzeczy to tyle żę zdeterminowana aby poczuć świąteczny nastruj ubrałam juz choinkę i kupilam/zmajstrowalam parę stroików - dzięki temu faktycznie jest weselej Tak sobie mysle ze magię świąt pewnie czuje sie znowu, kiedy ma sie dzieci. Całe święta robią sie wyjątkowe... Ale ze mnie filozof Zyczę wszystkim miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 dardurdka proszę napisz mi szerokość szprosów w Twoich oknach (8mm czy 18mm???), Szprosy u mnie mają ok. 20 mm - i wg mnie wyglądają super To niesamowite ile czlowiek decyzji musi podjąć w trakcie budowy przy wyborze każdego elementu. Czasami wydawalo mi sie że byloby łatwiej gdyby ilosc mozliwych kombinacji byla choc trache mniejsza oczywiscie nie byloby tak zabawnie Ja chyba też bym wolała, żeby nie było takiego wyboru Bo od tego wszystkiego aż się w głowie kręci, zwłaszcza gdy człowiek pomyśli sobie, że będzie musiał resztę życia (albo zdecydowaną większość) patrzeć na ten dom. Dlatego takie małe detale nabierają większej wagi. P.S. Mam nadzieję, że da się coś zrobić z tym Twoim błotem może na razie czymś zasypać... amfibia może kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.12.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Wyglądam właśnie przez okno i totalne bajoro widzę - gdyby ktos chcial zakupic dla mnie prezent na święta to o amfibię poproszę - nigdybym nie pomyslala że błoto stanie się moim największym wrogiem w nowym domu... Rozmawiamy juz z panem od utwardzania wszystkiego, ale przed świętami pewnie i tak juz nic nie zrobi (a i pieniądze mamy poinwestowane, pasowało by jeszcze poczekac.....tylko ze czekac sie nie da) Z innych rzeczy to tyle żę zdeterminowana aby poczuć świąteczny nastruj ubrałam juz choinkę i kupilam/zmajstrowalam parę stroików - dzięki temu faktycznie jest weselej Tak sobie mysle ze magię świąt pewnie czuje sie znowu, kiedy ma sie dzieci. Całe święta robią sie wyjątkowe... Ale ze mnie filozof Zyczę wszystkim miłego dnia. Chętnie zobaczę, gdzie ustawiłaś choinkę. A co do dzieci, to teraz jak mieszkacie w nowym domku, to chyba nie będzie problemu Trzymam kciuki, za podjęcie tej ważnej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Z innych rzeczy to tyle żę zdeterminowana aby poczuć świąteczny nastruj ubrałam juz choinkę i kupilam/zmajstrowalam parę stroików - dzięki temu faktycznie jest weselej Tak sobie mysle ze magię świąt pewnie czuje sie znowu, kiedy ma sie dzieci. Całe święta robią sie wyjątkowe... Ale ze mnie filozof Zyczę wszystkim miłego dnia. właśnie... chociaż moje dzieci jeszcze małe, to chcę aby od zawsze miały tylko jedno skojarzenie ze świętami... czysty dom, pachnący pierniczkami, przybraną choinkę, wspólną wieczerzę... i spokój, radość w sercach w tych dniach bez awantur i gniewu... co nie znaczy, że na co dzień jest inaczej ale wtedy człowiek ma czas na to, żeby sobie spokojnie siąść, to czas dla rodziny a nie dla pracy i dla mnie to radość patrzeć, jak się Dawidek cieszy z choinki (tak było w tamtym roku ) i jaką ma radochę jak znajdzie prezent pod drzewkiem... ja też mam radochę jak coś znajdę dla siebie oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.12.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 qqrq5 no ta zaproponowana lazienka super retro...nie wiem natomiast czy do dworku trzebaa poczekac na opinię moni albo dorfi DarioAS dokladnie to mialam na myśli pisząc o magii świąt. Mi się też wlasnie z dzieciństwa taki obraz wyłania: choinka, czekanie na Mikołaja no i te zapachy... dardurtkazdjęcie choinki postaram sie zamieścić, chociaż chwilowo nie mam aparatu - sprobuje zrobic zdjęćie telefonem. A choinkę mam w salonie, udekorowałam też schody Nie wiem czy pisałam ale ciągle mamy prowizoryczne, bo wykonawca w kulki polecial (co ty na to Zakrzewianka?? ). Straciliśmy przez faceta kilka miesięcy, a teraz znowu kolejnych kilka trzeba czekac, bo takie są schodowe terminy - przynajmniej w naszych okolicach (albo wykonawcy niepewni). Właściwie to mniej mnie brak schodów męczy niż to błoto przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 19.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 qqrq5 no ta zaproponowana lazienka super retro...nie wiem natomiast czy do dworku trzebaa poczekac na opinię moni albo dorfi . no niestety to chyba bardziej do wiejskiego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.12.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łazieneczka niby retro, a tu nagle plakacik na ścianie W sumie niezła, ale coś mi w niej nie pasi Może jeszcze ten parawan... i ten kosz na śmieci z pcv Coffee, wrzuć jakieś zdjęcia ze swojego ślicznego domku Może właśnie świąteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 też świąteczne chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 19.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łazieneczka niby retro, a tu nagle plakacik na ścianie W sumie niezła, ale coś mi w niej nie pasi Może jeszcze ten parawan... i ten kosz na śmieci z pcv kosz napewno jest metalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łazieneczka niby retro, a tu nagle plakacik na ścianie W sumie niezła, ale coś mi w niej nie pasi Może jeszcze ten parawan... i ten kosz na śmieci z pcv kosz napewno jest metalowy No to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images32.fotosik.pl/421/b67981d29dae04f8med.jpg Nadziei - by nie opuszczała, radości - by rozweselała, miłości - by obrodziła, dobroci - by zawsze była.... Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts