Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Dworek C80-CZYLI JAK ZBUDOWAĆ I NIE ZWARIOWAĆ

Recommended Posts

Hej Monia a gdzie zniknął zegar - prezent? Piękny jest. Taki wytworny i stylowy.

Co porabiasz? Ladujesz akumulatory przed Sylwestrem? :wink:

Zegar jest cały czas - u mnie przynajmniej widoczny :wink: Wrzuciłam też u siebie w dzienniku. Co porabiam? Byłam na chwilę na działce, ale zimno łookropnie :roll: :-?

• Odpowiedzi 839
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coffee, Twoja kuchnia jest rewelacyjna! Początkowo myślałam o czymś nowocześniejszym, ale teraz jestem już pewna, że właśnie taką chcę!!! Oglądałam meblewrzosowa, strasznie podoba mi się symfonia, taka biała jak Twoja albo złamana biel... Ale się rozmarzyłam... A jaka była cena Twojej kuchni???

Hej dardurdka jak tam po swiętach? :wink: :D Moja kuchnia ma kolor ecru wlasnie - taki jasniuteńki kremik - taki kolor wydaje mi sie bardziej przytulny niz czysta biel. Cene wysylam na priva

Właśnie!!! Złamana biel jest mniej sterylna, surowa i taka przytulna!!! Już się w niej zakochałam... a te malusieńkie detale wykończeniowe nadają stylowego klimatu :wink:

a cena przystępna, jak na takie cudeńko!!!

Po swiętach czuję się świetnie, zwłaszcza jak oglądam takie piękne kuchnie...

Witam wieczornie :D

Kremik zdecydowanie przytulniejszy i bardziej stylowy :D

Te ze strony meblewrzosowa są piękne, ale to również w dużej mierze sztuczki fotografa, które uwydatniły ładne kształty. Nie wiem jak dziewczyny, ale ja dopiero po tym, jak napisałaś skąd czerpałaś inspiracje, wypatrzyłam pewne elementy w Twojej kuchni, na które wcześniej nie zwróciłam uwagi - jest naprawdę śliczna :wink: Jak już pisałam - z pewnością na żywo jest jeszcze ładniejsza niż na fotografiach (w wielu przypadkach tak jest) - tak to jest z niektórymi rzeczami :wink:

To ci jeszcze dardurdka dopisze ze moje meble zostaly zrobione troche na wzór mebli Olimpia z meble wrzosowa - są w tym samym stylu.

Te na które ty zwróciłaś uwagę są chyba jeszcze bardziej okazałe - wymagałyby więc większej kuchni. Ja mam np. jeszcze nie zrobiony do konca okap - bo mial byc wykonczony pieknymi cokolikami tak jak meble, ale po załozeniu ich doszlismy z mężem do wniosku, ze okap totalnie przytlacza cała kuchnie - a to nie on mial byc głowną ozdoba.... Cokoliki zostaly wiec zdjęte i chcemy tylko zamontowac drobne deseczki do wykończenia góry....

...ach te niespodzianki....

To ci jeszcze dardurdka dopisze ze moje meble zostaly zrobione troche na wzór mebli Olimpia z meble wrzosowa - są w tym samym stylu.

Te na które ty zwróciłaś uwagę są chyba jeszcze bardziej okazałe - wymagałyby więc większej kuchni. Ja mam np. jeszcze nie zrobiony do konca okap - bo mial byc wykonczony pieknymi cokolikami tak jak meble, ale po załozeniu ich doszlismy z mężem do wniosku, ze okap totalnie przytlacza cała kuchnie - a to nie on mial byc głowną ozdoba.... Cokoliki zostaly wiec zdjęte i chcemy tylko zamontowac drobne deseczki do wykończenia góry....

...ach te niespodzianki....

Och Olimpia też piękna (okap także piękny), mam w swojej kolekcji kilka takich kuchenek bo wcześniej też mi się podobały... ja najprędzej będę zamawiać u stolarza, więc wszystkie inspiracje się przydają... a w Twoim przypadku to cały dom może być inspiracją :wink:

Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,

lecz kare konie nie chciały czekać.

Porwały sanie, mkną pod gwiazdami

a ja zostałam sama z życzeniami.

Ale gdy tylko okno otworzysz,

w świeżym płateczku życzenia złożę,

w gwiazdce co spada tutaj z obłoków

będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!!

http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif

Dorfi no to masz dylemat :wink: z kolorami....chociaz takie dylematy to chyba przyjemnośc. Zrób tak jak ja zrobiłam pooglądaj troche zdjęć jasnych i ciemnych kuchni i zobacz przy których zdjęciach serce ci mocniej bije... :)

Monia zegar jest zdecydowanie w takim stylu jak ten ktory ja mam (nie mam chwilowo aparatu, jak bede miec to wrzuce fotke) ale nie taki sam.. :wink:

śnieżynkawitaj, bylam właśnie w twoim dzienniku...wow :o :o :) :) szybko idzie wam ta budowa i dom sie piękny zapowiada. Jeszcze troche i przejdziecie do najciekawszego etapu :wink: czyli wykańczania. Info o kuchni wysylam o ciebie na priv. :D

Dorfi no to masz dylemat :wink: z kolorami....chociaz takie dylematy to chyba przyjemnośc. Zrób tak jak ja zrobiłam pooglądaj troche zdjęć jasnych i ciemnych kuchni i zobacz przy których zdjęciach serce ci mocniej bije... :)

Miałam tak samo :) - na początku nawet się nie zastanawiałam, było oczywiste że kuchnia ciemna, aż któregoś dnia zobaczyłam to:

http://img339.imageshack.us/img339/3099/15abf4ed7ed6a06d83f0379ky9.jpg

i to...

http://img528.imageshack.us/img528/5343/29c0ec73c6731303yh8.jpg

...i już nie było odwrotu! :D Kuchnia będzie jasna, za to z ciemnymi blatami. :D (przepraszam coffee że u Ciebie wklejam te fotki :oops: )

A wzór mebelków podobny jak u Ciebie Coffe, bo bardzo podobają mi się te kolumienki które masz pod barkiem. :D Ze strony Wrzosowej ubóstwiam Symfonię - ta wyspa z półkami na wino mnie oczarowała. :lol: