monia i marek 28.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Hej Monia a gdzie zniknął zegar - prezent? Piękny jest. Taki wytworny i stylowy. Co porabiasz? Ladujesz akumulatory przed Sylwestrem? Zegar jest cały czas - u mnie przynajmniej widoczny Wrzuciłam też u siebie w dzienniku. Co porabiam? Byłam na chwilę na działce, ale zimno łookropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 28.12.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 AskaK info o kuchni wysłane na priva Śliczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Coffee, Twoja kuchnia jest rewelacyjna! Początkowo myślałam o czymś nowocześniejszym, ale teraz jestem już pewna, że właśnie taką chcę!!! Oglądałam meblewrzosowa, strasznie podoba mi się symfonia, taka biała jak Twoja albo złamana biel... Ale się rozmarzyłam... A jaka była cena Twojej kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.12.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Hej dardurdka jak tam po swiętach? Moja kuchnia ma kolor ecru wlasnie - taki jasniuteńki kremik - taki kolor wydaje mi sie bardziej przytulny niz czysta biel. Cene wysylam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Hej dardurdka jak tam po swiętach? Moja kuchnia ma kolor ecru wlasnie - taki jasniuteńki kremik - taki kolor wydaje mi sie bardziej przytulny niz czysta biel. Cene wysylam na priva Właśnie!!! Złamana biel jest mniej sterylna, surowa i taka przytulna!!! Już się w niej zakochałam... a te malusieńkie detale wykończeniowe nadają stylowego klimatu a cena przystępna, jak na takie cudeńko!!! Po swiętach czuję się świetnie, zwłaszcza jak oglądam takie piękne kuchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam wieczornie Kremik zdecydowanie przytulniejszy i bardziej stylowy Te ze strony meblewrzosowa są piękne, ale to również w dużej mierze sztuczki fotografa, które uwydatniły ładne kształty. Nie wiem jak dziewczyny, ale ja dopiero po tym, jak napisałaś skąd czerpałaś inspiracje, wypatrzyłam pewne elementy w Twojej kuchni, na które wcześniej nie zwróciłam uwagi - jest naprawdę śliczna Jak już pisałam - z pewnością na żywo jest jeszcze ładniejsza niż na fotografiach (w wielu przypadkach tak jest) - tak to jest z niektórymi rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Coffee, wysłałam Ci priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.12.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To ci jeszcze dardurdka dopisze ze moje meble zostaly zrobione troche na wzór mebli Olimpia z meble wrzosowa - są w tym samym stylu. Te na które ty zwróciłaś uwagę są chyba jeszcze bardziej okazałe - wymagałyby więc większej kuchni. Ja mam np. jeszcze nie zrobiony do konca okap - bo mial byc wykonczony pieknymi cokolikami tak jak meble, ale po załozeniu ich doszlismy z mężem do wniosku, ze okap totalnie przytlacza cała kuchnie - a to nie on mial byc głowną ozdoba.... Cokoliki zostaly wiec zdjęte i chcemy tylko zamontowac drobne deseczki do wykończenia góry.......ach te niespodzianki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To ci jeszcze dardurdka dopisze ze moje meble zostaly zrobione troche na wzór mebli Olimpia z meble wrzosowa - są w tym samym stylu. Te na które ty zwróciłaś uwagę są chyba jeszcze bardziej okazałe - wymagałyby więc większej kuchni. Ja mam np. jeszcze nie zrobiony do konca okap - bo mial byc wykonczony pieknymi cokolikami tak jak meble, ale po załozeniu ich doszlismy z mężem do wniosku, ze okap totalnie przytlacza cała kuchnie - a to nie on mial byc głowną ozdoba.... Cokoliki zostaly wiec zdjęte i chcemy tylko zamontowac drobne deseczki do wykończenia góry.... ...ach te niespodzianki.... Och Olimpia też piękna (okap także piękny), mam w swojej kolekcji kilka takich kuchenek bo wcześniej też mi się podobały... ja najprędzej będę zamawiać u stolarza, więc wszystkie inspiracje się przydają... a w Twoim przypadku to cały dom może być inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No i przez Was zaczęły mi się podobać jasne meble do kuchni Olimpia jest cudna. Chyba robię się na nią chora. Do tej pory podobały mi się ciemne meble z jasnymi blatami i do tego jasne płytki (taką kuchnię mam teraz). Coraz bliżej mi do całkowitej zmiany upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Coffee, wrzucam zegar, o który pytałaś, bo wcześniej zapomniałam : http://img220.imageshack.us/img220/7662/pusinkaidom016iy2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 29.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Przyłączam się do zachwytów nad domkiem I jak koleżanki wyżej poproszę o namiar na firmę z pod Bielska która zrobiła kuchnie i jej cenę rowież jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.12.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dorfi no to masz dylemat z kolorami....chociaz takie dylematy to chyba przyjemnośc. Zrób tak jak ja zrobiłam pooglądaj troche zdjęć jasnych i ciemnych kuchni i zobacz przy których zdjęciach serce ci mocniej bije... Monia zegar jest zdecydowanie w takim stylu jak ten ktory ja mam (nie mam chwilowo aparatu, jak bede miec to wrzuce fotke) ale nie taki sam.. śnieżynkawitaj, bylam właśnie w twoim dzienniku...wow szybko idzie wam ta budowa i dom sie piękny zapowiada. Jeszcze troche i przejdziecie do najciekawszego etapu czyli wykańczania. Info o kuchni wysylam o ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No to czekam cierpliwie na tę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.12.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Coffee, ale u Ciebie ślicznie świątecznie choinka cudo ja przez te Wasze dworki to sie chyba na całkiem inny styl przerzucę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.12.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dorfi no to masz dylemat z kolorami....chociaz takie dylematy to chyba przyjemnośc. Zrób tak jak ja zrobiłam pooglądaj troche zdjęć jasnych i ciemnych kuchni i zobacz przy których zdjęciach serce ci mocniej bije... Miałam tak samo - na początku nawet się nie zastanawiałam, było oczywiste że kuchnia ciemna, aż któregoś dnia zobaczyłam to: http://img339.imageshack.us/img339/3099/15abf4ed7ed6a06d83f0379ky9.jpg i to... http://img528.imageshack.us/img528/5343/29c0ec73c6731303yh8.jpg ...i już nie było odwrotu! Kuchnia będzie jasna, za to z ciemnymi blatami. (przepraszam coffee że u Ciebie wklejam te fotki ) A wzór mebelków podobny jak u Ciebie Coffe, bo bardzo podobają mi się te kolumienki które masz pod barkiem. Ze strony Wrzosowej ubóstwiam Symfonię - ta wyspa z półkami na wino mnie oczarowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka77 30.12.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 WSPANIAŁY DOM coffee82 urządziłaś swój domek z wielkim smakiem.Aż mi się nie chce z niego "wychodzic".Będę stałym bywalcem. Pozdrawiam. Zgadzam się! Oglądanie tych fotek, to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.12.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dla Ciebie i dla Twojej Rodziny... http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/mkfd1232103524q.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.12.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami.Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,a przede wszystkim morze miłości...http://images43.fotosik.pl/44/8cb55492e6af5c18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts