JoShi 29.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i ło to krojenie mi chodzi. Mój robot tylko w plasterki kroi, w kostke nie umie Do krojenia w kostkę są takie fajne siateczki. Przeciska się przez nie warzywa po kawałku i po drugiej stronie odcina nożykiem śliczne kosteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i ło to krojenie mi chodzi. Mój robot tylko w plasterki kroi, w kostke nie umie Do krojenia w kostkę są takie fajne siateczki. Przeciska się przez nie warzywa po kawałku i po drugiej stronie odcina nożykiem śliczne kosteczki. Jak dla mnie, one sa zazwyczaj za duze, ja lubie dosc drobne kosteczki Ale ja w ogole od lat dzieciecych lubie kroic warzywa na salatke jarzynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i ło to krojenie mi chodzi. Mój robot tylko w plasterki kroi, w kostke nie umie Do krojenia w kostkę są takie fajne siateczki. Przeciska się przez nie warzywa po kawałku i po drugiej stronie odcina nożykiem śliczne kosteczki. Jak dla mnie, one sa zazwyczaj za duze, ja lubie dosc drobne kosteczki Ale ja w ogole od lat dzieciecych lubie kroic warzywa na salatke jarzynowa Muszę sobie sprawić ten sprzęt do krojenia. Dla mnie nie ma znaczenia wielkość kostki. Kiedyś pracowałam z panią, ktorej mąż mielił składniki w maszynce do mięsa, bo też nie lubił kroić, ale to już przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i ło to krojenie mi chodzi. Mój robot tylko w plasterki kroi, w kostke nie umie Do krojenia w kostkę są takie fajne siateczki. Przeciska się przez nie warzywa po kawałku i po drugiej stronie odcina nożykiem śliczne kosteczki. Jak dla mnie, one sa zazwyczaj za duze, ja lubie dosc drobne kosteczki Aaaa. Bo są różne rozmiary Moja ma 6x6 mm. To za grubo dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i ło to krojenie mi chodzi. Mój robot tylko w plasterki kroi, w kostke nie umie Do krojenia w kostkę są takie fajne siateczki. Przeciska się przez nie warzywa po kawałku i po drugiej stronie odcina nożykiem śliczne kosteczki. Jak dla mnie, one sa zazwyczaj za duze, ja lubie dosc drobne kosteczki Aaaa. Bo są różne rozmiary Moja ma 6x6 mm. To za grubo dla Ciebie? O, nie wiedzialam, ze sa rozne rozmiary. Ale 6x6 to i tak duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i ło to krojenie mi chodzi. Mój robot tylko w plasterki kroi, w kostke nie umie Do krojenia w kostkę są takie fajne siateczki. Przeciska się przez nie warzywa po kawałku i po drugiej stronie odcina nożykiem śliczne kosteczki. ja przez siateczkę przeciskam np. marchewkę i przekrecam warzywo o 90" .....samo odpada robiąc kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.12.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aaaa. Bo są różne rozmiary Moja ma 6x6 mm. To za grubo dla Ciebie? O, nie wiedzialam, ze sa rozne rozmiary. Ale 6x6 to i tak duzo Ja mam taką o boku oczka 4 mm i uważam, że jest ok. Co do technologii, to przepycham kawałek i przesuwam, to co trzymam w ręce, a siateczka obcina. Wydaje mi się to wygodniejsze niż przekręcanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.12.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ja mam taką o boku oczka 4 mm i uważam, że jest ok. Co do technologii, to przepycham kawałek i przesuwam, to co trzymam w ręce, a siateczka obcina. Wydaje mi się to wygodniejsze niż przekręcanie Tak nie próbowałam. Jakoś nożykiem idzie mi nieźle, ale może przy okazji spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.12.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Aaaa. Bo są różne rozmiary Moja ma 6x6 mm. To za grubo dla Ciebie? O, nie wiedzialam, ze sa rozne rozmiary. Ale 6x6 to i tak duzo Ja mam taką o boku oczka 4 mm i uważam, że jest ok. Co do technologii, to przepycham kawałek i przesuwam, to co trzymam w ręce, a siateczka obcina. Wydaje mi się to wygodniejsze niż przekręcanie O - te 4 to juz by bylo chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziewczyny. Zacznijcie używać funkcji [podgląd], podczas pisania postów. Pomoże to uniktąc błędów w cytowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 JoShi - moj blad poszedl juz dominem po bledzie Cieszynianki, poprawilam na ile moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 JoShi - moj blad poszedl juz dominem po bledzie Cieszynianki, poprawilam na ile moglam Przeprszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.01.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 JoShi - moj blad poszedl juz dominem po bledzie Cieszynianki, poprawilam na ile moglam Przeprszam Daj spokoj, nie ma za co Ja i tak zalapalam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 JoShi - moj blad poszedl juz dominem po bledzie Cieszynianki, poprawilam na ile moglam Przeprszam Daj spokoj, nie ma za co Ja i tak zalapalam o co chodzi To się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts