anetakap 12.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam buduję dom z drewnianym poddaszem ze względów technicznych nasza ścianka kolankowa będzie wynosić 60 cm. Wiem że to mało, i to nie daje mi spokoju. Będę wdzięczna jeżeli ktoś wypowie się kto ma podobnie i jeżeli będzie to możliwe udostępni mi parę zdjęć jak to wygląda (bo trochę ciężko jest mi to sobie wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 12.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To zależy jaki masz kąt nachylenia dachu i jaki ten dach; dwuspadowy czy inny. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 12.12.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja mam właśnie 60 cm i wygląda to całkiem fajnie, choć łatwo obić głowę. U mnie meble wysokości ok. 55 cm ustawione są wzdłuż tej ścianki, a kanapa po drugiej stronie gdzie jest wysoko. W sypialni mam jeszcze mniej, chyba z 50 cm, i swobodnie zmieściło się łóżko równolegle do ścianki kolankowej. Wszędzie przy ściankach kolankowych mam ustawione niskie meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.12.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wszędzie przy ściankach kolankowych mam ustawione niskie meble. Dobrze jest się zaopatrzyć w nakolanniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 13.12.2008 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wszędzie przy ściankach kolankowych mam ustawione niskie meble. Dobrze jest się zaopatrzyć w nakolanniki. Napisałam meble, nie klęczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 13.12.2008 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dach jest dwuspadowy a kąt nachylenia 42 stopnie.Gabi mam prośbę czy mogłabyś podesłać fotki poddasza na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 13.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Zależy jeszcze, jak duże masz pomieszczenia. Jeśli masz luz, to w czym problem? A miejsce pod skosami można naprawdę fajnie zagospodarować, np. tak:http://www.altor.olsztyn.pl/images/208.jpgTutaj akurat nie podoba mi się pomysł z lustrem, ale szafka jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.12.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 oooo, ja tak mam mieć tylko nie będzie lustra a płyta lub mleczna szyba, jeszcze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 13.12.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 chodzi o to że ja nie mam pojęcia jak wygląda taki skos? nie mam nawet znajomych którzy mają takie skosy(każdy podnosi ściankę co najmniej do 1 m). Proszę o jak najwięcej zdjęć. Co do wymiarów 3 pokoi to maja w granicach około 16 m 2 ale użytkowej jest po 9 m2. jest jeszcze łazieneczka ma około 5 m2. Trochę spędza nam sen z powiek ta łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 13.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Gabi mam prośbę czy mogłabyś podesłać fotki poddasza na maila [email protected] OK. Jutro zrobię zdjęcia i wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 14.12.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dzięki wielkie, nawet nie nie wiesz jak bardzo mi pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 16.12.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Poproszę jeszcze zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 16.12.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 witaj, ja rowniez mieszkam w szkieletowcu i nasza scianka kolakowa ma oryginalnie wysokosc 25 cm w zwiazku z tym ze bylaby to zupenie niewykorzystana i trudna do chociazby posprzatania przestrzen postawilismy dodatkowe scianki z plyt k-g na profilach aluminiowych tak aby stworzyly scianke na wysokosci 90 cm w pokojach i 100 cm w lazience. Powstaly w ten sposob schowki na "graty", niepotrzebne ksiazki, ubrania zimowe itp. bardzooooo przydatne. dostep do nich mamy przez drzwiczki z drewna takie classena wyglajace jak zaluzja zamknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 17.12.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ja też mam niską sciankę kolankową. Nie mam jeszcze pomysłu jak to zabudować. Dodatkowo pokój córeczki jest malutki ( drugi pokój syna jest już wiekszy więc tam nie bedzie takiego problemu). Planowałam pod ten skos dac łóżeczko, ale gdzies czytałam, że niedobrze jest jak łóżka są pod skosami. Jak myslicie? Cyz ktos tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 18.12.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 witaj, ja rowniez mieszkam w szkieletowcu i nasza scianka kolakowa ma oryginalnie wysokosc 25 cm w zwiazku z tym ze bylaby to zupenie niewykorzystana i trudna do chociazby posprzatania przestrzen postawilismy dodatkowe scianki z plyt k-g na profilach aluminiowych tak aby stworzyly scianke na wysokosci 90 cm w pokojach i 100 cm w lazience. Powstaly w ten sposob schowki na "graty", niepotrzebne ksiazki, ubrania zimowe itp. bardzooooo przydatne. dostep do nich mamy przez drzwiczki z drewna takie classena wyglajace jak zaluzja zamknieta. Pięknie urządzone mieszkanko . Gratuluję bardzo trafnych pomysłów. Dzięki za pomoc te schowki to fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 18.12.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ja też mam niską sciankę kolankową. Nie mam jeszcze pomysłu jak to zabudować. Dodatkowo pokój córeczki jest malutki ( drugi pokój syna jest już wiekszy więc tam nie bedzie takiego problemu). Planowałam pod ten skos dac łóżeczko, ale gdzies czytałam, że niedobrze jest jak łóżka są pod skosami. Jak myslicie? Cyz ktos tak ma? "Marzenka11" podrzuć parę fotek nawet nie wykończonego poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 18.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Postaram sie wrzucić może jutro. Jeszcze nie wklejałam zdjęć. Mam nadzieję, ze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 przesłałam kilka zdjęć ścianki, mam nadzieję, że pomogą w oglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 19.12.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Postaram sie wrzucić może jutro. Jeszcze nie wklejałam zdjęć. Mam nadzieję, ze sie uda. Marzenka11" jak ci się nie uda na forum to dawaj na pocztę moją adres powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakap 19.12.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 przesłałam kilka zdjęć ścianki, mam nadzieję, że pomogą w oglądzie ave! Dzięki za zdjęcia. Ale ta twoa ścianka wcale nie wygląda na 70 cm. ZAgospadrowane w 100 % skosy. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts