JoShi 19.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Szkoda, że nie pokazałaś tych zdjęć we wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.12.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 w projekcie jest ścianka chyba 68 cm, a można ją odrobinę przesunąć , bo i tak ocieplenie musi wejść i tym sposobem ma 70 cm - naprawdę (mój projekt to marysia z hb studio (podobna do niej jest iskierka) Joshi, nie pokazuję zamieszkanego już przeze mnie domku z zasady, jeśli ktoś potrzebuje czegoś - wysyłam na priv - jeśli tylko mogę pomóc. Jeśli chodzi w ogóle o poddasze, to my chcieliśmy je mieć z całą świadomością, dlatego jego zagospodarowanie nie nastręczyło nam trudności i zgadzamy się na wygody (no cóż) i niewygody (ale za to urokliwe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.01.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To może i ja mógł bym dostać jakieś zdjęcia skosów twojej Marysi z Horyzontu (bardzo podobnej do Iskierki ). Przyznam że na ich zabudowanie mam ogólny pomysł, boli mnie jednakowoż górna łazienka. Troszkę nie wiem jak się do niej zabrać. Gdybyś mogła, wdzięczny będę dozgonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Karina K data postu to 2009 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts