Wosto 12.12.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Sorry jeśli podobny temat już był, ale w wyszukiwarce nie mogę nic znaleźć. Czy w łazience na poddaszu pod kafle można położyć zwykłe płyty czy tylko zielone? Na stropie łazienki wiadomo - zielone, ale pozostało mi akurat kilka płyt zwykłych, a chciałbym obudować stelaż przy wannie (potem będzie przykryty kaflami). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Zdecydowanie zielone. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 12.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tak jak powiedział Andrzej daj zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 13.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wosto 13.12.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Myślałem, że pod kaflami wystarczą zwykłe, ale skoro radzicie ... dam zielone.Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 13.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Myślałem, że pod kaflami wystarczą zwykłe, ale skoro radzicie ... dam zielone. Dzięki i pozdrawiam. radzimy jak lepiej tylkko mozna dyskutować, taka płytka ma dość niska paroprzepuszczalnośc, podobnie fugi stosowane w łązienkach... wiec niby moznaby... ale ja osobiście też nie oszczędzałbym kilku złotych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts