hysteryk 12.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam. Jesteśmy w trakcie remontu. Nadszedł czas na wybór szafy wnękowej do przedpokoju. Mam problem z doborem odpowiedniego koloru szafy. Dodam, że drzwi wewnętrzne są koloru sapeli, kafelki na podłodze ceglasto - brązowe. W kuchni meble: blaty i boki - wenge, fronty - modrzew jasny (cyha tak się to nazywa). Zależy mi na tym, by przedpokój był jasny (mieszkanie mało nasłonecznione), jaki kolor ścian byłby odpowiedni (w pozostałych pomieszczeniach planuję w pokojach: fioletowy, zielony lub morski, piaskowy; w kuchni jasnopomarańczowy, w łazience niebieskie kafle. Proszę o rady i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam. Jesteśmy w trakcie remontu. Nadszedł czas na wybór szafy wnękowej do przedpokoju. Mam problem z doborem odpowiedniego koloru szafy. Dodam, że drzwi wewnętrzne są koloru sapeli, kafelki na podłodze ceglasto - brązowe. W kuchni meble: blaty i boki - wenge, fronty - modrzew jasny (cyha tak się to nazywa). Zależy mi na tym, by przedpokój był jasny (mieszkanie mało nasłonecznione), jaki kolor ścian byłby odpowiedni (w pozostałych pomieszczeniach planuję w pokojach: fioletowy, zielony lub morski, piaskowy; w kuchni jasnopomarańczowy, w łazience niebieskie kafle. Proszę o rady i z góry dziękuję Co to za kolor, do czego podobny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hysteryk 13.12.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Sapeli to Ciemno-brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 To może przedpolój kremowy, waniliowy, albo jasny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts