himlaje 13.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Krótkie pytanie: Robicie lub zrobiliście sobie w garażu umywalke? Za chwile się będe brał do robienia instalacji i mam mały dylemat. Ja jestem za, bo chyba warto ale spotkałem się też z głosami, że nie ma potrzeby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 W garażu nie, ale w pralni, która jest "śluzą" między garażem a domem tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 13.12.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 a lubisz grzebać przy aucie? albo chociaz myć w zimne w garazu? ja osobiście na pewno będę miał rury poprowadzic- mały koszt i kłopot a zaslepic zawsze sie da zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 13.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 himlaje zdecydowanie tak, tym bardziej przy garażu wolno stojącym. Zaoszczędzisz żonie narzekania Poszedłem dalej i mój garaż będzie miał toaletę, natrysk i pomieszczenie socjalne. Garaż jest duży. Wymiary zew.9x7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 13.12.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja nie robiłem, znajomi zrobili, i im się bardzo przydaje.Ja mam tuż obok w kotłowni - dlatego nie zrobiłem w garażu (szkoda mi było miejsca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 13.12.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 W garażu nie robię, ale będzie w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.12.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 zdecydowanie zrobić - ja mam obok w pomieszczeniu gosp - kotłowni i z tamtąd po drugiej stronie - też zdecydowanie przydatna - woda ogródkowa - nie zapomnij o "rozdzielnosci " licznikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.12.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ja bedę robił i w garażu i w piwnicy, a przynajmniej podejścia na razie powstaną, potem się zobaczy czy i co zawiśnie na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 13.12.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Krótkie pytanie: Robicie lub zrobiliście sobie w garażu umywalke? Za chwile się będe brał do robienia instalacji i mam mały dylemat. Ja jestem za, bo chyba warto ale spotkałem się też z głosami, że nie ma potrzeby. Pozdrawiam dzięki himlaje właśnie mi uświadomiłeś że przecież w trakcie budowy kupiełm umywalkę do garażu wraz z baterią, w trakcie robót wrzuciłem na strych aby zamontować później i zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 13.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 tylko pytanie do pana osek, co on grzebie w samochodzie ja osobiście nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 13.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 tylko pytanie do pana osek, co on grzebie w samochodzie ja osobiście nie mam pojęcia Co najmniej dziwne pytanie a więc ja zapytam z kolei co Pan Zby5 robi na tym forum? Jedno i drugie dotyczy tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 14.12.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Widzę, że zdecydowanie umywalka w garażu ma zwolenników. W kotłowni nie mam co robić, bo sąsiaduje ona z łazienką, a przede wszystkim nie ma tam za wiele miejsca dlatego mysle, że tam nie będe robił za wiele prac. Odpływ w kotłowni będzie ale przeznaczony pod pralke. W garażu poza majsterkowaniem przy samochodzie, które będe zapewne czasami uprawiał, mozna wykonywać wiele innych prac przy których dostep do wody jest nieodzowny lub przynajmniej bardzo przydatny. zdecydowanie zrobić - ja mam obok w pomieszczeniu gosp - kotłowni i z tamtąd po drugiej stronie - też zdecydowanie przydatna - woda ogródkowa - nie zapomnij o "rozdzielnosci " licznikowej Masz na myśli różnice cen między wodą przeznaczoną do wnętrza domu i tą do ogrodu? Możesz rozwinąć ten temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 14.12.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ...Masz na myśli różnice cen między wodą przeznaczoną do wnętrza domu i tą do ogrodu? Możesz rozwinąć ten temat? Pozdrawiam Tu nie ma co rozwijać, nie płaci się za odprowadzenie ścieków w przypadku wody "ogródkowej", zerknij na fakturę od dostawcy wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Widzę, że zdecydowanie umywalka w garażu ma zwolenników. W kotłowni nie mam co robić, bo sąsiaduje ona z łazienką, a przede wszystkim nie ma tam za wiele miejsca dlatego mysle, że tam nie będe robił za wiele prac. Odpływ w kotłowni będzie ale przeznaczony pod pralke. W garażu poza majsterkowaniem przy samochodzie, które będe zapewne czasami uprawiał, mozna wykonywać wiele innych prac przy których dostep do wody jest nieodzowny lub przynajmniej bardzo przydatny. zdecydowanie zrobić - ja mam obok w pomieszczeniu gosp - kotłowni i z tamtąd po drugiej stronie - też zdecydowanie przydatna - woda ogródkowa - nie zapomnij o "rozdzielnosci " licznikowej Masz na myśli różnice cen między wodą przeznaczoną do wnętrza domu i tą do ogrodu? Możesz rozwinąć ten temat? mogę Jesli jesteś podłaczony do miejskiej sieci i kanalizy więc płacisz za wodę łącznie ze ściekami , jesli ogrodowa to tylko cena wody bez ścieków (jeśli masz poś lub szambo jest to bez znaczenia - masz tylko cenę wody samej) Pozdrawiam o widzę że Trulr juz mnie ubiegł w rozwijaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 14.12.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 co do umywalki-zdecydowanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.12.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 nie mam garażu, ale mam kotłownię i w niej umywalka jest bezcenna (zwłaszcza przy piecu na ekogroszek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 14.12.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Nie. Mój garaż będzie garażem (hihi) + schowkiem. Ale wyjścia wody na zewnątrz w ilości 2 sztuk...TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.12.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 U nas będzie kran z takim brodzikiem coby można było ręce umyć i kundla wykąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 W kotłowni obok garażu - tak . Bedzie tam też pralka. To będzie bardziej zlew przemysłowy - żeby wiadro napełnić czy coś takiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 14.12.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 W kotłowni obok garażu - tak . Bedzie tam też pralka. To będzie bardziej zlew przemysłowy - żeby wiadro napełnić czy coś takiego.. No ja tak też bardziej myśle nad zlewem z wyciąganą "wylewką" (czy jak to się nazywa), żeby nie tylko móc ręce umyć, ale także jakieś wiadro napełnić. Coc co będzie bardziej praktyczne niż estetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts