Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Umywalka w garażu-robicie?

himlaje

Recommended Posts

• 4 years później...
W kotłowni obok garażu - tak . Bedzie tam też pralka. To będzie bardziej zlew przemysłowy - żeby wiadro napełnić czy coś takiego..

Może gdzieś widzieliście takie wanno-zlewy z jedną sporą komorą, aby szczekacza odmoczyć, wykąpać, wycieraczki domowe i chodniczki sam. uprać, rośliny wymyć i przesadzić, kalosze wyszorować itp.

Mam garażo-kotłownię 10,5m x 3m, z oknami.

Może gdzieś widzieliście takie wanno-zlewy z jedną sporą komorą, aby szczekacza odmoczyć, wykąpać, wycieraczki domowe i chodniczki sam. uprać, rośliny wymyć i przesadzić, kalosze wyszorować itp.

Mam garażo-kotłownię 10,5m x 3m, z oknami.

Witam!

Ja mam zamontowaną taką w kotłowni : http://allegro.pl/promocja-komora-pralnicza-gospodarcza-compact-i3465759821.html

a w garażu chyba założę taką :http://allegro.pl/komora-gospodarcza-zlew-gospodarczy-kompletny-duzy-i3452989765.html

Pozdrawiam

A ja montuję w pomieszczeniu gospodarczym (kotłownia, hydrofor, pralka, spiżarka warzyw) zwyczajny metalowy zlew używany w kuchni.

Są fajne zlewy "gospodarcze", z jedną, dużą i co ważne, głęboką komorą, moim zdaniem jako zlew do kotłowni dużo lepiej się nadają. Choćby dlatego, że do takiego zlewu, a pod kran wiadro od mopa wejdzie, nie trzeba go płukać w wannie.

J.

Są fajne zlewy "gospodarcze", z jedną, dużą i co ważne, głęboką komorą, moim zdaniem jako zlew do kotłowni dużo lepiej się nadają. Choćby dlatego, że do takiego zlewu, a pod kran wiadro od mopa wejdzie, nie trzeba go płukać w wannie.

J.

Dzięki za sugestię ale zostanę przy zlewie kuchennym. Też, jak Wolski, nie chcę chodzić po domu z brudnymi rękoma jak coś w ogrodzie lub garażu działam. Duży, dwukomorowy a najlepszą jego zaletą jest to że mam go za friko już w garażu i nie muszę kupować niczego więcej:D A zlew jest głęboki i do tego z wysoką baterią więc spokojnie wiadro czy większą miska też wejdzie.