kbab 14.12.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 mam, początkowo planowałem tylko kran z zimną wodą, ale po konsultacji z rodziną, doprowadziłem również ciepłą wodę. Pomysł okazał się trafionym, często z tego korzystam, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaaniaaa 14.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Jeśli ma się miejsce w garażu - można zamontować w garażu. My planujemy zainstalować umywalkę w kotłowni zaraz obok garażu. Ma być z ciepłą wodą, coby można porządnie smary z rączek zmyć No i dobra myśl, żeby dostosować kran do tego, żeby móc napełnić wiadro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 16.12.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 w garażu mała wanna, taka coby wiadra wypłukać i psa (niemałego) wykąpać. Nie wyobrażam sobie korzystać z naszej wanny czy brodzika, a umywalka jest za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.12.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 W garażu nie będzie umywalki ale za to w kotłowni do której wchodzi się przez garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 15.08.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 W kotłowni obok garażu - tak . Bedzie tam też pralka. To będzie bardziej zlew przemysłowy - żeby wiadro napełnić czy coś takiego.. Może gdzieś widzieliście takie wanno-zlewy z jedną sporą komorą, aby szczekacza odmoczyć, wykąpać, wycieraczki domowe i chodniczki sam. uprać, rośliny wymyć i przesadzić, kalosze wyszorować itp. Mam garażo-kotłownię 10,5m x 3m, z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plawgo 19.08.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Może gdzieś widzieliście takie wanno-zlewy z jedną sporą komorą, aby szczekacza odmoczyć, wykąpać, wycieraczki domowe i chodniczki sam. uprać, rośliny wymyć i przesadzić, kalosze wyszorować itp. Mam garażo-kotłownię 10,5m x 3m, z oknami. Witam! Ja mam zamontowaną taką w kotłowni : http://allegro.pl/promocja-komora-pralnicza-gospodarcza-compact-i3465759821.html a w garażu chyba założę taką :http://allegro.pl/komora-gospodarcza-zlew-gospodarczy-kompletny-duzy-i3452989765.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 20.08.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 ja nie mam, ale teraz na pewno bym zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 21.08.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A ja montuję w pomieszczeniu gospodarczym (kotłownia, hydrofor, pralka, spiżarka warzyw) zwyczajny metalowy zlew używany w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 23.08.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja zrobiłem w garażu, niespecjalnie sobie wyobrażam żebym po grzebaniu przy samochodzie szedł z brudnymi rękoma do łazienki brudząc wszystkie klamki po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A ja montuję w pomieszczeniu gospodarczym (kotłownia, hydrofor, pralka, spiżarka warzyw) zwyczajny metalowy zlew używany w kuchni. Są fajne zlewy "gospodarcze", z jedną, dużą i co ważne, głęboką komorą, moim zdaniem jako zlew do kotłowni dużo lepiej się nadają. Choćby dlatego, że do takiego zlewu, a pod kran wiadro od mopa wejdzie, nie trzeba go płukać w wannie. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 23.08.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Są fajne zlewy "gospodarcze", z jedną, dużą i co ważne, głęboką komorą, moim zdaniem jako zlew do kotłowni dużo lepiej się nadają. Choćby dlatego, że do takiego zlewu, a pod kran wiadro od mopa wejdzie, nie trzeba go płukać w wannie. J. Dzięki za sugestię ale zostanę przy zlewie kuchennym. Też, jak Wolski, nie chcę chodzić po domu z brudnymi rękoma jak coś w ogrodzie lub garażu działam. Duży, dwukomorowy a najlepszą jego zaletą jest to że mam go za friko już w garażu i nie muszę kupować niczego więcej:D A zlew jest głęboki i do tego z wysoką baterią więc spokojnie wiadro czy większą miska też wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.08.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 http://images61.fotosik.pl/111/d63f4cd3e9c63fb2med.jpg http://images61.fotosik.pl/111/411998df281ba445med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts