marcinrzeczyca 13.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam mam problem jakies 10 lat temu w moim domu sąsiad pseudo fachowiec wykonał wylewkę na gruncie i niedal izolacji cieplnej. czy jest jakiś sposób dodania izolacji bez kucia wszystkiego i zdejmowania podlogi z desek? moge sie podkopac z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapan 14.12.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam mam problem jakies 10 lat temu w moim domu sąsiad pseudo fachowiec wykonał wylewkę na gruncie i niedal izolacji cieplnej. czy jest jakiś sposób dodania izolacji bez kucia wszystkiego i zdejmowania podlogi z desek? moge sie podkopac z boku. Pożycz od kogoś kompresor i wsadź wąż pod posadzkę - włącz kompresor i tak trzymaj włączony ze cztery dni - jak już powietrze podniesie posadzkę do góry to wtedy leć do sklepu i kup piankę montażową - tak ze 400 sztuk.Podkop się wtedy jak to już wyżej napisałeś z boku i wtryśnij ze 400 pianek pod posadzkę - będziesz miał super ocieplenie na lata. Powodzenia w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinrzeczyca 14.12.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam mam problem jakies 10 lat temu w moim domu sąsiad pseudo fachowiec wykonał wylewkę na gruncie i niedal izolacji cieplnej. czy jest jakiś sposób dodania izolacji bez kucia wszystkiego i zdejmowania podlogi z desek? moge sie podkopac z boku. Pożycz od kogoś kompresor i wsadź wąż pod posadzkę - włącz kompresor i tak trzymaj włączony ze cztery dni - jak już powietrze podniesie posadzkę do góry to wtedy leć do sklepu i kup piankę montażową - tak ze 400 sztuk.Podkop się wtedy jak to już wyżej napisałeś z boku i wtryśnij ze 400 pianek pod posadzkę - będziesz miał super ocieplenie na lata. Powodzenia w realizacji. to taniej wyjdzie kuc i od nowa a napowaznie żaden kompresor nie podniesie 10 cm betonu na 15 m2 plus podłoga sosnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts