Walia 13.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Poradźcie co teraz począć z dwiema cebulami hiacyntów,które mi się zawieruszyły gdy chciałam je posadzić a teraz się cudem jakoś odnalazły? Czy posadzić je jeszcze do gruntu,póki ziemia nie jest zmarznięta czy przeznaczyć je do pędzenia? W tym drugim jednak przypadku potrzebny jest dla cebul czas spoczynku w niskiej temperaturze a moje cebule przebywały w cieple... Poza ty czytałam,że do pędzenia cebule wsadza się do doniczek w październiku a już połowa grudnia... Jak będzie najlepiej z nimi postąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Posadzić czym prędzej w ogródku i spuścić się na naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts