bansz 13.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Stoimy przed wybprem grzejników, jakie polecacie, w miarę niedrogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 My mamy grzejniki firmy Purmo. Ponoć całkiem dobre (wiele osób nam polecało) i nie takie drogie. Ceny znajdziesz na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 13.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja zakupiłem ostatnio poprzez allegro grzejniki aluminiowe KFA. Współpracują z miedzią i jest na nie 15 lat gwarancji. Mi osobiście grzejniki stalowe się nie podobają dlatego w grę wchodziły tylko aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grreeg 13.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 A co myślicie o grzejnikach Burgman? zastanawiam sie nad kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 gdzieś juz był wewątek na temat grzejników w doswiadczeniachi jest teraz w sondażach - poszukaj - znajdziesz tam wiele informacji. A brugmann - mam - chyba dobre, w każdym razie od półtora roku używane i nie sprawiają kłopotu. (w poprzxednich wątkach nawet zdjęcie dawałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts