Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt AKACJA pracownia HORYZONT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie wróciliśmy z wyceny okien i znowu kolejny problem tym razem z roletami niestety nadstawnych nad oknem już nie zamontujemy chyba że zmniejszymy okna ale wtedy okna będą brzydsze pozostają nam rolety które częściowo można zabydować ale troche tą puszke będzie widać podobnie jak w akacji nr 2 w galeri horyzontu?więc sama niewiem czy to ładnie?

Witajcie dziewczyny Anetko to ja cały czas myśle jak będą wyglądały okna jednoskrzydłowe które planyjemy a oglądając twoje fotki na fotosiku zauważyłam że ty masz takie w gabinecie i w jadalni możesz mi powiedzieć jaki macie wymiar tych okienek i powiedz mi czy są one funkcjonalne?

Witam! ja takie okna mam w łazience, w gabinecie i w salonie. Mówię zupełnie szczerze, wcale nie żałuję. Ja ich nie otwieram, tylko uchylam. W salonie i w łazience myję stojąc na tarasie. W środku z jednej strony a z drugiej wychodzę na taras. W gabinecie wychodzę na zewnątrz na tarasik przy drzwiach wejściowych. Zupełnie mnie to nie wkurza, a myję okna co dwa tygodnie. Ja mam okna dużo większe niż w projekcie, a dokładnie wysokie 140 i szerokie 148 cm. W kuchni wys. 140x 180 i tu mam dzielone ku mojemu nie zadowoleniu ale niestety nie można takich szerokich zrobić jednoskrzydłowych. Na upartego mogłabym otworzyć je do środka, bo akurat nic nie stoi w tym miejscu i mam luz ale tak mi jest wygodnie. Myję na zewnątrz parapety, to jaki problem przetrzeć okna.

witajcie dobrze dziewczyny że mam sie kogo poradzić pisząc do was zawsze to inaczej jak ktoś doradzi my jednak zostaniemy przy jednoskrzydłowych o wymiarach wysokie150 szerokie120 tylko nie wiem czy nie bedzie trzeba jeszcze zabrać 17cm z góry na puszke z roletami ale to jeszcze przemyślimy bo bardzo byśmy chcieli mieć rolety a nie mamy gdzie ich ulokować.

Witam! Wiem, że obiecałam, ale chwilowo nie mam aparatu, pożyczyłam i jeszcze mi nie oddano :( Sama jestem zła, bo mam już wstawione drzwi do spiżarni i drzwi z sypialni do łazienki na dole. Mam wreszcie firanki i zasłony w salonie, no i właśnie chciałam wam to wszystko pokazać. Musicie uzbroić się w cierpliwość, nie rzucam słów na wiatr, będą na pewno :D Pozdrawiam was dziewczyny ( bo tylko na siebie możemy liczyć ). Na tym forum królujemy w trójkę.