godul1 22.10.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Mam mały problem z ilością szybów wentylacyjnych. Przy remontowaniu chatki zmuszony zostałem do podłączenia trzech łazienek i luchni do dwóch szybów wentylacyjnych. skutkuje to tym, że kiedy włączam wyciąg w kuchni zapachy wedrują do łazienki. W nowym wyciągu znalazłem wkładkę z szybrem działającym jak zawór zwrotny. Działa to idealnie tak więc nie mam problemu powietrzem wracającym z łazienki do kuchni. ten szyber rozwiazuje cześciowo problemy jednego szybu ale niegdzie nie mogę znależć kratki wyciągowej z takim patentem. Potrzebuję trzech takich szybrów albo kratek wyciągowych. Może ktoś spotkał się z takim produktem albo ma jakiś sensowny pomysł na rozwikłanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 widziałem takie kratki wyciągowe z klapą zwrotną, zewnętrzne nawet w paru miejscach w Łomzy tylko może Ci nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 23.10.2003 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Łomża to żeczywiscie troszkę daleko ale warto wiedzieć, że można coś takiego kupić. Jedyne co do tej pory mnie udało się znaleźć to kratki zewnętrzne z żaluzją ale one mają zawor zwrotny działający w odwrotnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts